Vasarinių trumų padažas yra vienas populiariausių G. Tartufi produktų. Dėl tipiško trumų skonio, švelnios ir kreminės tekstūros, bei labai paprasto naudojimo. Šis produktas puikiai tinka pagardinta daugelį patiekalų: skrebučius, omletus, picą, makaronus, rizotus..
Sudedamosios dalys: avinžirniai, vanduo, ypač tyras alyvuogių aliejus, sezamų pasta, vasariniai trumai 3% (Tuber aestivum Vitt.), citrinos sultys, obuolių sulčių koncentratas, druska, kvapiosios medžiagos, česnakas, kuminas, paprika.
Sudėtyje yra sezamų produktų pėdsakų.
Energinė vertė (100g): 965 kJ/233 kcal, riebalai 18 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 3,0 g, angliavandeniai 9,7 g, iš kurių cukrūs 1,9 g, skaidulų 5,5 g, baltymai 5,3 g, druska 2,1 g.
Laikyti vėsioje, sausoje vietoje. Saugoti nuo tiesioginių saulės spindulių, karščio. Atidarius laikyti šaldytuve ir suvartoti per 7 dienas.
Prekės išvaizda gali nežymiai skirtis nuo internetinėje parduotuvėje pateiktos fotografijos, dėl kompiuterių ekranų nustatymų.
Giuliano Tartufi kompanija gimė 1991 metais iš jauno Giuliano Martinelli pomėgio ir aistros – trumų medžioklės. Pirmiausia įsikūręs nedidelėje laboratorijoje Pietralungos mieste, ir iškart po to pradėdamas dalyvauti kai kuriose svarbiausiose šios verslo srities Italijoje parodose, taip įsitvirtina maisto produktų gamybos rinkoje. Dalintis aistra trumams – jų aukščiausio lygio produkcija, kulinarinėmis tradicijoms, savo krašto ypatumais visame pasaulyje - visada buvo ir bus G. Tartufi įmonės tikslas. Neatsitiktinai kompaniją reprezentuojantis grafinis elementas yra trumų žiedas – tikros, amžinos ir neišardomos meilės trumams simbolis.