Vasarinių trumų padažas su pievagrybiais - dėl savo paprasto panaudojimo, subtilaus trumų ir grybų skonio yra vienas iš G. Tartufi įmonės bestselerių. Produktas puikiai tinka pagardinti daugelį receptų: šviežius makaronus ar ravioli/tortellini makaronus įdarytus anties mėsa, griliuje keptas daržoves (ypač bulves, baklažanus, paprikas).
Sudedamosios dalys: pievagrybiai (Agaricus bisporus), ypač tyras alyvuogių aliejus, trumai 15 % (Tuber aestivum Vitt.), saulėgrąžų aliejus, juodosios alyvuogės, druska.
Energinė vertė (100g): 1855 kJ / 451 kcal, riebalai 47,6 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 6,4 g, angliavandeniai 2,1 g, iš kurių cukrūs 0,4 g, skaidulų 2,2 g, baltymai 2,6 g, druska 0,52 g.
Laikyti vėsioje, sausoje vietoje. Saugoti nuo tiesioginių saulės spindulių, karščio. Atidarius laikyti šaldytuve ir suvartoti per 7 dienas.
Giuliano Tartufi kompanija gimė 1991 metais iš jauno Giuliano Martinelli pomėgio ir aistros – trumų medžioklės. Pirmiausia įsikūręs nedidelėje laboratorijoje Pietralungos mieste, ir iškart po to pradėdamas dalyvauti kai kuriose svarbiausiose šios verslo srities Italijoje parodose, taip įsitvirtina maisto produktų gamybos rinkoje. Dalintis aistra trumams – jų aukščiausio lygio produkcija, kulinarinėmis tradicijoms, savo krašto ypatumais visame pasaulyje - visada buvo ir bus G. Tartufi įmonės tikslas. Neatsitiktinai kompaniją reprezentuojantis grafinis elementas yra trumų žiedas – tikros, amžinos ir neišardomos meilės trumams simbolis.