Iberijos kiaulių veislių paštetas pagardintas apelsinais. Apelsinas suteikia ypatingą skonį, be jokios abejonės, tai paštetas, kuris nepalinks abejingų. Paštetas puikiai derės tepti ant paskrudintos duonos, su grissini duonele ar kaip įdaras vyšninių pomidorų užkandžiui.
Sudedamosios dalys: iberijos kiaulienos kepenėlės (25 %), kiauliena ir šoninė, vanduo, apelsinų džemas (11 %) (apelsinai (38 %), cukrus, cukranendrių cukrus, koncentruota citrina, standiklis (citrinų pektinas)), svogūnas, grybai (pleurotos ostreatus), ypač tyras alyvuogių aliejus (1 %), vynas, druska, nugriebto pieno milteliai, kiaušinių milteliai, žirnių skaidulos, cukrus, česnakas, emulsikliai (E-450i, E-451ii, E-452i), kukurūzų krakmolas, prieskoniai, antioksidantai (E-331i, E-301, E-325), kvapiosios medžiagos, konservantai (E-200, E-262ii).
Sudėtyje yra pieno ir jo produktų, kiaušinių pėdsakų. Sudėtyje nėra gliuteno.
Energinė vertė (100g): 797 kJ / 192 kcal, riebalai 13 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 5 g, angliavandeniai 9 g, iš kurių cukrų 8 g, baltymai 9 g, druska 2,3 g.
Laikyti vėsioje, sausoje vietoje. Saugoti nuo tiesioginių saulės spindulių, karščio. Atidarius laikyti šaldytuve (0 °C - 5 °C) ir suvartoti per 5 dienas.