Tepamas ančių paštetas su ančių kepenėlėmis (min. 20 %) ir Espelette pipirais. Puikiai dera su Larnaudie medaus duonele su figomis ar džiovintais abrikosais.
Sudedamosios dalys: ančių kepenėlės (20 %), paukštienos kepenėlės, ančių taukai, kiaušiniai, pienas, vanduo, druska, pipirai, Espelette pipirai (0,6 %), pipirai, portveinas, antioksidantas: askorbo rūgštis, cukrus, konservantas: naktrio nitratas.
Sudėtyje yra pieno ir jo produktų, kiaušinių pėdsakų.
Energinė vertė (100g): 1578 kJ / 383 kcal, riebalai 39 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 13 g, angliavandeniai 1,3 g, iš kurių cukrų 0,9 g, baltymai 7,7 g, druska 1,6 g.
Laikyti vėsioje, sausoje vietoje. Saugoti nuo tiesioginių saulės spindulių, karščio. Atidarius laikyti šaldytuve ir suvartoti per parą.
1950 metais ponas Jean Larnaudie, su 8 entuziastais įkūrė įmonę, kuri labai greitai tapo pripažinta tiek įvairiose konkursuose, tiek tarptautiniu mastu. Įsikūrusi Figeac en Quercy miestelyje Prancūzijoje „Jean Larnaudie" kompanija jau beveik 60 metų saugo savo kraštui būdingos virtuvės paslaptis ir delikatesų gaminimo patirtį, kur kepenėlės foie gras gamybai yra itin kruopščiai atrenkamos, o tikrasis foie gras vis dar gaminamas rankomis tradiciniu metodu. 2005 foie gras oficialiai tapus Prancūzijos kultūros paveldu, “Jean Larnaudie” laiko savo pareiga saugoti foie gras gamybos filosofiją, tradicijas ir kokybę ir teigia, kad “kiekvienas receptas sukurtas Larnaudie yra aromatingų ir rafinuotų akimirkų pažadas”.