Švelnios tekstūros, natūralaus skonio ir aukšto kulinarinio lygio produktas — žąsų taukai, pagaminti Prancūzijoje, Figeac regione. Tai 100 % gryni žąsų riebalai, vertinami dėl sodraus skonio, aukšto kaitinimo taško ir universalumo gaminant maistą.
Žąsų taukai suteikia patiekalams švelnią, aksominę tekstūrą ir išskirtinį aromatą. Jie puikiai tinka kepti bulves, daržoves, paukštieną, troškinius, taip pat prancūziškiems patiekalams, kepiniams.
Sudedamosios dalys: 100 % gryni žąsų taukai.
Energinė vertė: 3700 kJ / 900 kcal; riebalai 100 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 33 g; angliavandeniai 0 g, iš kurių cukrų 0 g; baltymai 0 g; druska 0 g.
Laikyti vėsioje, sausoje vietoje. Po atidarymo laikyti šaldytuve.
1950 metais ponas Jean Larnaudie, su 8 entuziastais įkūrė įmonę, kuri labai greitai tapo pripažinta tiek įvairiose konkursuose, tiek tarptautiniu mastu. Įsikūrusi Figeac en Quercy miestelyje Prancūzijoje „Jean Larnaudie" kompanija jau beveik 60 metų saugo savo kraštui būdingos virtuvės paslaptis ir delikatesų gaminimo patirtį, kur kepenėlės foie gras gamybai yra itin kruopščiai atrenkamos, o tikrasis foie gras vis dar gaminamas rankomis tradiciniu metodu. 2005 foie gras oficialiai tapus Prancūzijos kultūros paveldu, “Jean Larnaudie” laiko savo pareiga saugoti foie gras gamybos filosofiją, tradicijas ir kokybę ir teigia, kad “kiekvienas receptas sukurtas Larnaudie yra aromatingų ir rafinuotų akimirkų pažadas”.