Putojantis sausas
Prökuls“ - tai senasis, vokiškas Priekulės pavadinimas.
Vynas daromas iš žaliųjų ir raudonųjų agrastų mišinio, tradiciniu putojančio vyno gamybos metodu, 12 mėn. laikomas su mielėmis.
Raudonojo aukso spalvos vynas kvepia šermukšniais, agrastais, greipfrutais, medetkomis.Lengvas, gaivus, su lengva karstelėjusia nata.
Likutinis cukraus kiekis vyne iki 2g/l.
Tiekti 6-8 °C kaip aperityvą, prie Kuršių marių keptų žuvų, baklažanų ir antienos troškinio.
Named after the town of Memel, this traditional wine is made according to an old recipe handed down from grandparents. This recipe is said to have been passed down from generation to generation and its origins go back to the time of the Crusaders. Years of winemaking experience and passion for winemaking have allowed us to create a unique wine, famous for its excellent taste and aroma.Memel wine is a small boutique-style winery that produces exceptional quality, hand-crafted wine in small quantities. There is only one goal, using handwork and local raw materials, to make the highest quality wine andbe proud of and that, and appreciated by those around us.