Vilnius

Klaipėda

Michel Cluizel migdolai juodame šokolade 120 g

Prekės išvaizda gali skirtis nuo matomos nuotraukoje.

Michel Cluizel migdolai juodame šokolade 120 g

14.00

Aprašymas

Michel Cluizel migdolai skrudinami su karamelizuotu cukrumi variniame katiliuke. Tuomet, kiekvienas migdolas tradiciškai padengiamas Michel Cluizel tamsiu šokoladu (60 % kakavos). 

Sudedamosios dalys: migdolų riešutai, kakava, cukrus, kakavos sviestas, standiklis (gumiarabikas, sacharozė, gliukozės sirupas, šelakas), emulsiklis (rapsų lecitinas), burbono vanilės ankštis.

Sudėtyje yra migdolų riešutų pėdsakų. Gali būti gliuteno, pieno ir jo produktų, kiaušinių pėdsakų.

Energinė vertė (100g): 2329 kJ / 557 kcal, riebalai 42 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 16 g, angliavandeniai 32 g, iš kurių cukrų 28 g, baltymai 11 g, druska 0,01 g. 

Laikyti sausoje, 16 - 18 ºC temperatūroje vietoje. 

Apie gamintoją

M.Cluizel - vienas gerbiamiausių šokolado gamintojų pasaulyje. Tik aukščiausios kokybės šokoladas, jokių kompromisų! Trečios kartos šokoladininkų valdomoje Prancūzijos „Cluizel“ šokolado gamykloje vyksta visas šokolado gamybos procesas nuo kakavos pupelių apdirbimo iki kakavos pastos ir šokolado plytelių, saldainių formavimo. Didžiausias šokolado meistrų uždavinys - kuo labiau išsaugoti kakavos natūralias skonines ir maistines savybes. Kad tai pasiektų Cluizel šokolado meistrai pupeles pradeda ruošti jau plantacijoje, kur jos vos nuskinamos plantacijoje paliekamos pirmajai fermentacijai, tuomet vėliau keliauja į Cluizel manufaktūrą, kur yra lėtai skrudinamos iki tobulos tekstūros. Skrudinimo etapas yra vienas svarbiausių norint atskleisti natūralias kakavos pupelės savybes.

Manufacture Cluizel

Manufacture Cluizel

Visos gamintojo prekės

Jums galėtų patikti