Vilnius

  • Stumbrų g. 15, Vilnius
  • +370 5 213 8431
  • stumbrai@vynoklubas.lt
  • I-V 10:00 - 20:00 VI 10:00 - 18:00
  • Rodyti žemėlapyje

Klaipėda

  • Liepų g. 20, Klaipėda
  • +37046219675
  • klaipeda@vynoklubas.lt
  • I-V 11:00 - 19:00 VI 11:00 - 17:00
  • Rodyti žemėlapyje
Michel Cluizel mini šokoladas Coup de fouet 30 g

Prekės išvaizda gali skirtis nuo matomos nuotraukoje.

Michel Cluizel mini šokoladas Coup de fouet 30 g

3,00

Aprašymas

Michel Cluizel baltojo šokolado (min. kakavos 33 %) batonėlis su džiovintomis citrinomis, avietėmis, bananais, pagardinta lazdynų riešutų kremu.

Energijos pliūpsnis ir saldus malonumas vienoje mažoje plytelėje. Pagaminta iš 33 % kakavos baltosios šokolado masės, sumaišytos su lazdynų riešutų kremu, bei praturtintas citrinos, banano ir avietės gabalėliais. Švelnaus šokolado saldumas darniai susilieja su vaisių gaiva ir lengvu rūgštumu, suteikdamas gaivų, bet kartu kreminį skonį.

Kiekvienas ingredientas atrinktas dėl aukščiausios kokybės ir skonio autentiškumo, todėl šis mini batonėlis – puikus pasirinkimas greitam energijos užtaisui ar saldžiai pertraukai dienos metu.

Sudedamosios dalyslazdynų riešutai, cukrus, kakavos sviestas, nenugriebto pieno milteliai, cukruotos citrinos (citrina, cukrus, gliukozės sirupas), bananų milteliai, aviečių drožlės, emulsiklis (rapsų lecitinas), dengiamoji medžiaga (šelakas), Burbono vanilės ankštis.

Sudėtyje yra pieno ar jo produktų, riešutų (lazdynų ir migdolų riešutai) pėdsakų. Gali būti kiaušinių ir gliuteno pėdsakų.

Energinė vertė (100g): 2487,5 kJ / 595,1 kcal, riebalai 43,9 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 14,9 g, angliavandeniai 39,1 g, iš kurių cukrų 33,7 g, baltymai 8,1 g, druska 0,14 g. 

Laikyti sausoje, 16 - 18 ºC temperatūroje vietoje. 

Apie gamintoją

M.Cluizel - vienas gerbiamiausių šokolado gamintojų pasaulyje. Tik aukščiausios kokybės šokoladas, jokių kompromisų! Trečios kartos šokoladininkų valdomoje Prancūzijos „Cluizel“ šokolado gamykloje vyksta visas šokolado gamybos procesas nuo kakavos pupelių apdirbimo iki kakavos pastos ir šokolado plytelių, saldainių formavimo.

Didžiausias šokolado meistrų uždavinys - kuo labiau išsaugoti kakavos natūralias skonines ir maistines savybes. Kad tai pasiektų Cluizel šokolado meistrai pupeles pradeda ruošti jau plantacijoje, kur jos vos nuskinamos plantacijoje paliekamos pirmajai fermentacijai, tuomet vėliau keliauja į Cluizel manufaktūrą, kur yra lėtai skrudinamos iki tobulos tekstūros. Skrudinimo etapas yra vienas svarbiausių norint atskleisti natūralias kakavos pupelės savybes.

Manufacture Cluizel

Manufacture Cluizel

Prancūzija Visos gamintojo prekės

Jums galėtų patikti