Šokoladinis batonėlis su min. 72% kakavos. Pagardintas apelsinais ir lazdyno riešutais.
Sudedamosios dalys: žemės riešutų pasta (39%), apelsinai (5%), kakava, cukrus, vaflis (kvietiniai miltai, cukrus, sviestas, nenugriebto pieno milteliai, miežiai, druska), kakavos sviestas, migdolų riešutai, sirupe mirkyta apelsino žievelė (apelsinai, cukrus, gliukozės sirupas, burbono vanilė.
Sudėtyje yra pieno ir jo produktų, riešutų (žemės ir migdolų riešutai), gliuteno pėdsakų. Gali būti kiaušinių pėdsakų.
Energinė vertė (100g): 2419,7 kJ / 578,9 kcal, riebalai 44,7 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 17 g, angliavandeniai 37,2 g, iš kurių cukrų 26,43 g, baltymai 8,4 g, druska 0,06 g.
Laikyti sausoje, 16 - 18 ºC temperatūroje vietoje.
M.Cluizel - vienas gerbiamiausių šokolado gamintojų pasaulyje. Tik aukščiausios kokybės šokoladas, jokių kompromisų! Trečios kartos šokoladininkų valdomoje Prancūzijos „Cluizel“ šokolado gamykloje vyksta visas šokolado gamybos procesas nuo kakavos pupelių apdirbimo iki kakavos pastos ir šokolado plytelių, saldainių formavimo. Didžiausias šokolado meistrų uždavinys - kuo labiau išsaugoti kakavos natūralias skonines ir maistines savybes. Kad tai pasiektų Cluizel šokolado meistrai pupeles pradeda ruošti jau plantacijoje, kur jos vos nuskinamos plantacijoje paliekamos pirmajai fermentacijai, tuomet vėliau keliauja į Cluizel manufaktūrą, kur yra lėtai skrudinamos iki tobulos tekstūros. Skrudinimo etapas yra vienas svarbiausių norint atskleisti natūralias kakavos pupelės savybes.