Traškus pieniškas šokoladas su riešutų įdaru ant pagaliuko.
Sudedamosios dalys: cukrus, kakavos sviestas, nenugriebto pieno milteliai, kakava, migdolų ir lazdyno riešutai, emulsiklis (rapsų lecitinas), burbono vanilės ankštis.
Sudėtyje yra pieno, riešutų (lazdyno ir migdolų) pėdsakų. Gali būti gliuteno ir kiaušinių pėdsakų.
Energinė vertė (100g): 2412 kJ/577 kcal, riebalai 39 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 21 g, angliavandeniai 47 g, iš kurių cukrų 45 g, baltymai 7 g, druska 0,17 g.
Laikyti sausoje, 16 - 18 ºC temperatūroje vietoje.
M.Cluizel - vienas gerbiamiausių šokolado gamintojų pasaulyje. Tik aukščiausios kokybės šokoladas, jokių kompromisų! Trečios kartos šokoladininkų valdomoje Prancūzijos „Cluizel“ šokolado gamykloje vyksta visas šokolado gamybos procesas nuo kakavos pupelių apdirbimo iki kakavos pastos ir šokolado plytelių, saldainių formavimo. Didžiausias šokolado meistrų uždavinys - kuo labiau išsaugoti kakavos natūralias skonines ir maistines savybes. Kad tai pasiektų Cluizel šokolado meistrai pupeles pradeda ruošti jau plantacijoje, kur jos vos nuskinamos plantacijoje paliekamos pirmajai fermentacijai, tuomet vėliau keliauja į Cluizel manufaktūrą, kur yra lėtai skrudinamos iki tobulos tekstūros. Skrudinimo etapas yra vienas svarbiausių norint atskleisti natūralias kakavos pupelės savybes.