Vilnius

  • Stumbrų g. 15, Vilnius
  • +370 5 213 8431
  • stumbrai@vynoklubas.lt
  • I-V 10:00 - 20:00 VI 10:00 - 18:00
  • Rodyti žemėlapyje

Klaipėda

  • Liepų g. 20, Klaipėda
  • +37046219675
  • klaipeda@vynoklubas.lt
  • I-V 11:00 - 19:00 VI 11:00 - 17:00
  • Rodyti žemėlapyje
Michel Cluizel šokoladas Kayambe 45 % 70 g

Prekės išvaizda gali skirtis nuo matomos nuotraukoje.

Michel Cluizel šokoladas Kayambe 45 % 70 g

7,00

Aprašymas

Michel Cluizel pieniškas šokoladas „Kayambe Grand Lait“ (min. 45 % kakavos).

Tikriems gurmanams ir pieniško šokolado mėgėjams, vertinantiems išraiškingas kakavos niuansų dermes, šis šokoladas – išskirtinio meistriškumo kūrinys. „Kayambe Grand Lait“ sujungia sūdyto sviesto, medaus ir kakavos natas, kurias apgaubia švelnus pieno kremiškumas.

Pagamintas Michel Cluizel manufaktūroje iš kruopščiai atrinktų žaliavų, pažymėtų „Noble Ingredients“ ženklu, šis šokoladas garantuoja autentiškumą, švarų skonį ir tikrą prabangos pojūtį.

Puikus pasirinkimas norintiems atrasti subtilų balansą tarp kakavos intensyvumo ir pieniško švelnumo – tai gurmaniškas potyris, kuris maloniai užlieja visus pojūčius.

Sudedamosios dalys: kakava, cukrus, kakavos sviestas, nenugriebto pieno milteliai, burbono vanilės ankštis.

Sudėtyje yra pieno ir jo produktų pėdsakų. Gali būti riešutų ir gliuteno pėdsakų. 

Energinė vertė (100g): 2491 kJ / 596 kcal, riebalai 43 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 27 g, angliavandeniai 42 g, iš kurių cukrų 41 g, baltymai 8 g, druska 0,23 g. 

Laikyti sausoje, 16 - 18 ºC temperatūroje vietoje. 

Apie gamintoją

M.Cluizel - vienas gerbiamiausių šokolado gamintojų pasaulyje. Tik aukščiausios kokybės šokoladas, jokių kompromisų! Trečios kartos šokoladininkų valdomoje Prancūzijos „Cluizel“ šokolado gamykloje vyksta visas šokolado gamybos procesas nuo kakavos pupelių apdirbimo iki kakavos pastos ir šokolado plytelių, saldainių formavimo.

Didžiausias šokolado meistrų uždavinys - kuo labiau išsaugoti kakavos natūralias skonines ir maistines savybes. Kad tai pasiektų Cluizel šokolado meistrai pupeles pradeda ruošti jau plantacijoje, kur jos vos nuskinamos plantacijoje paliekamos pirmajai fermentacijai, tuomet vėliau keliauja į Cluizel manufaktūrą, kur yra lėtai skrudinamos iki tobulos tekstūros. Skrudinimo etapas yra vienas svarbiausių norint atskleisti natūralias kakavos pupelės savybes.

Manufacture Cluizel

Manufacture Cluizel

Prancūzija Visos gamintojo prekės

Jums galėtų patikti