Michel Cluizel baltasis šokoladas „Kayambe Grand Ivoire“ (36 % kakavos).
Pasinerkite į švelnumo pasaulį su šiuo išskirtiniu baltuoju šokoladu, sukurtu tikriems rafinuoto skonio mėgėjams. „Kayambe Grand Ivoire“ pasižymi subtiliu saldumu ir kompleksišku skoniu, atskleidžiančiu pieno, sviestinio pyrago ir vanilės natas.
Pagamintas iš aukščiausios kokybės žaliavų, pažymėtų „Noble Ingredients“ ženklu, šis šokoladas pasižymi natūraliu švelnumu ir išgrynintu skoniu – primenančiu vaikystės saldumynus, tačiau sukurtu su Michel Cluizel meistrų precizika ir elegancija.
Puikus pasirinkimas norintiems mažiau cukraus ir daugiau tikro baltojo šokolado charakterio – tai gurmaniškas potyris, kuris sužadina švelnumą ir nostalgišką malonumą kiekviename kąsnyje.
Sudedamosios dalys: cukrus, kakavos sviestas, nenugriebto pieno milteliai, emulsiklis (rapsų lecitinas), burbono vanilės ankštis.
Sudėtyje yra pieno ir jo produktų pėdsakų. Gali būti riešutų ir gliuteno pėdsakų.
Energinė vertė (100g): 2542 kJ / 608 kcal, riebalai 43 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 27 g, angliavandeniai 48 g, iš kurių cukrų 48 g, baltymai 6 g, druska 0,24 g.
Laikyti sausoje, 16 - 18 ºC temperatūroje vietoje.
M.Cluizel - vienas gerbiamiausių šokolado gamintojų pasaulyje. Tik aukščiausios kokybės šokoladas, jokių kompromisų! Trečios kartos šokoladininkų valdomoje Prancūzijos „Cluizel“ šokolado gamykloje vyksta visas šokolado gamybos procesas nuo kakavos pupelių apdirbimo iki kakavos pastos ir šokolado plytelių, saldainių formavimo. 
Didžiausias šokolado meistrų uždavinys - kuo labiau išsaugoti kakavos natūralias skonines ir maistines savybes. Kad tai pasiektų Cluizel šokolado meistrai pupeles pradeda ruošti jau plantacijoje, kur jos vos nuskinamos plantacijoje paliekamos pirmajai fermentacijai, tuomet vėliau keliauja į Cluizel manufaktūrą, kur yra lėtai skrudinamos iki tobulos tekstūros. Skrudinimo etapas yra vienas svarbiausių norint atskleisti natūralias kakavos pupelės savybes.