Vilnius

  • Stumbrų g. 15, Vilnius
  • +370 5 213 8431
  • stumbrai@vynoklubas.lt
  • I-V 10:00 - 20:00 VI 10:00 - 18:00
  • Rodyti žemėlapyje

Klaipėda

  • Liepų g. 20, Klaipėda
  • +37046219675
  • klaipeda@vynoklubas.lt
  • I-V 11:00 - 19:00 VI 11:00 - 17:00
  • Rodyti žemėlapyje
  • EKO
Michel Cluizel šokoladas Mokaya Noir BIO 75 % 70 g

Prekės išvaizda gali skirtis nuo matomos nuotraukoje.

Michel Cluizel šokoladas Mokaya Noir BIO 75 % 70 g

8,00

Aprašymas

Michel Cluizel juodasis šokoladas „Mokaya Plantation“ (min. 75 % kakavos, ekologiškas).

Ši išskirtinė šokolado plytelė, pagaminta iš Mokaya plantacijos Meksikoje kakavos pupelių, nukelia į Čiapaso regiono širdį – vietą, kur vulkaninis dirvožemis ir tropinis klimatas suteikia kakavai unikalų charakterį.

Nors kakavos medžiai auga vulkaninėje dirvoje, šis šokoladas pasižymi neįtikėtinu švelnumu ir aromatine įvairove. Skonyje atsiskleidžia egzotinių vaisių, kakavos, migdolų ir skrudintų lazdynų riešutų natos, sukuriančios harmoningą ir ilgai išliekantį poskonį.

Pagamintas iš ekologiškos kakavos, „Mokaya Plantation“ šokoladas atspindi Michel Cluizel meistrystę ir pagarbą aplinkai. Tai autentiškas, intensyvus ir rafinuotas skonis, kuris kviečia lėtai mėgautis kiekvienu kąsniu.

Sudedamosios dalys: kakava, cukrus, kakavos sviestas, Burbono vanilės ankštis. 

Sudėtyje gali būti riešutų, gliuteno, pieno pėdsakų. 

Energinė vertė (100g): 2391 kJ / 572 kcal, riebalai 42 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 26 g, angliavandeniai 47 g, iš kurių cukrų 34 g, baltymai 7 g, druska 0,01 g. 

Laikyti sausoje, 16 - 18 ºC temperatūroje vietoje. 

Apie gamintoją

M.Cluizel - vienas gerbiamiausių šokolado gamintojų pasaulyje. Tik aukščiausios kokybės šokoladas, jokių kompromisų! Trečios kartos šokoladininkų valdomoje Prancūzijos „Cluizel“ šokolado gamykloje vyksta visas šokolado gamybos procesas nuo kakavos pupelių apdirbimo iki kakavos pastos ir šokolado plytelių, saldainių formavimo.

Didžiausias šokolado meistrų uždavinys - kuo labiau išsaugoti kakavos natūralias skonines ir maistines savybes. Kad tai pasiektų Cluizel šokolado meistrai pupeles pradeda ruošti jau plantacijoje, kur jos vos nuskinamos plantacijoje paliekamos pirmajai fermentacijai, tuomet vėliau keliauja į Cluizel manufaktūrą, kur yra lėtai skrudinamos iki tobulos tekstūros. Skrudinimo etapas yra vienas svarbiausių norint atskleisti natūralias kakavos pupelės savybes.

Manufacture Cluizel

Manufacture Cluizel

Prancūzija Visos gamintojo prekės

Jums galėtų patikti