Vilnius

  • Stumbrų g. 15, Vilnius
  • +370 5 213 8431
  • stumbrai@vynoklubas.lt
  • I-V 10:00 - 20:00 VI 10:00 - 18:00
  • Rodyti žemėlapyje

Klaipėda

  • Liepų g. 20, Klaipėda
  • +37046219675
  • klaipeda@vynoklubas.lt
  • I-V 11:00 - 19:00 VI 11:00 - 17:00
  • Rodyti žemėlapyje
Michel Cluizel šokoladas Noisettes Caramelisees 48 % 100 g

Prekės išvaizda gali skirtis nuo matomos nuotraukoje.

Michel Cluizel šokoladas Noisettes Caramelisees 48 % 100 g

10,00

Aprašymas

Pieniškas šokoladas (min. 48 % kakavos) pagardintas karamelizuotais lazdynų riešutais. 

Sukuriama tobula dermė tarp burnoje tirpstančio 48 % kakavos „Grand Cru San Martin“ pieniško šokolado iš Peru ir traškių karamelizuotų lazdynų riešutų gabalėlių. Ši šokolado plytelė atskleidžia kreminės bandelės ir prieskoninės karamelės natas, suteikdama išskirtinai gurmanišką patirtį.

Puikus pasirinkimas tikram šokolado mylėtojui, ieškančiam subtilaus saldumo, tekstūrų kontrasto ir autentiško kakavos charakterio.

Sudedamosios dalys: cukrus, kakavos sviestas, nenugriebto pieno milteliai, lazdynų riešutai, kakava, gliukozės sirupas, Burbono vanilės ankštis.

Sudėtyje yra pieno ar jo produktų ir lazdynų riešutų pėdsakų. Gali būti kiaušinių ir gliuteno pėdsakų.

Energinė vertė (100g): 2562,37 kJ / 613,01 kcal, riebalai 46,39 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 22,85 g, angliavandeniai 37,89 g, iš kurių cukrų 34,21 g, baltymai 8,38 g, druska 0,18 g. 

Laikyti sausoje, 16 - 18 ºC temperatūroje vietoje. 

Apie gamintoją

M.Cluizel - vienas gerbiamiausių šokolado gamintojų pasaulyje. Tik aukščiausios kokybės šokoladas, jokių kompromisų! Trečios kartos šokoladininkų valdomoje Prancūzijos „Cluizel“ šokolado gamykloje vyksta visas šokolado gamybos procesas nuo kakavos pupelių apdirbimo iki kakavos pastos ir šokolado plytelių, saldainių formavimo.

Didžiausias šokolado meistrų uždavinys - kuo labiau išsaugoti kakavos natūralias skonines ir maistines savybes. Kad tai pasiektų Cluizel šokolado meistrai pupeles pradeda ruošti jau plantacijoje, kur jos vos nuskinamos plantacijoje paliekamos pirmajai fermentacijai, tuomet vėliau keliauja į Cluizel manufaktūrą, kur yra lėtai skrudinamos iki tobulos tekstūros. Skrudinimo etapas yra vienas svarbiausių norint atskleisti natūralias kakavos pupelės savybes.

Manufacture Cluizel

Manufacture Cluizel

Prancūzija Visos gamintojo prekės

Jums galėtų patikti