Vilnius

  • Stumbrų g. 15, Vilnius
  • +370 5 213 8431
  • stumbrai@vynoklubas.lt
  • I-V 10:00 - 20:00 VI 10:00 - 18:00
  • Rodyti žemėlapyje

Klaipėda

  • Liepų g. 20, Klaipėda
  • +37046219675
  • klaipeda@vynoklubas.lt
  • I-V 11:00 - 19:00 VI 11:00 - 17:00
  • Rodyti žemėlapyje
Michel Cluizel šokoladiniai grybai su karamele 90 g

Prekės išvaizda gali skirtis nuo matomos nuotraukoje.

Michel Cluizel šokoladiniai grybai su karamele 90 g

25,00

Aprašymas

MICHEL CLUIZEL karameliniai grybukai padengti šokoladu.

Grybų rinkimas dar niekada nebuvo toks skanus! MICHEL CLUIZEL karameliniai grybai – tai tikra šokoladinė pasaka, kurioje kiekvienas kąsnelis stebina savo tekstūra ir skoniu. Traškūs ir kartu tirpstantys burnoje, šie kūriniai gimsta per net šešis gamybos etapus – tikras meistriškumo įrodymas.

Įsivaizduokite pasivaikščiojimą po saldžią karamelės ir riešutų giraitę: migdolinės nugatinos grūdelių ir sviestinės karamelės derinys, padengtas švelniu pienišku Ivory šokoladu, sukuria nepamirštamą skonių kelionę.

Tai ne šiaip saldainiai – tai istorija, kurią norisi paragauti. Tobula dovana tiems, kurie vertina kūrybiškumą, prabangą ir šokolado meną.

Sudedamosios dalys: cukrus, gliukozės sirupas, kakava, kakavos sviestas, grietinėlė, invertuotas cukrus, nenugriebto pieno milteliai, dehidruotas sviestas, migdolų riešutai, emulsiklis (rapsų lecitinas), burbono vanilės ankštis.

Sudėtyje yra pieno, riešutų (migdolų) pėdsakų. Gali būti gliuteno ir kiaušinių pėdsakų.

Energinė vertė (100g): 2035 kJ/487 kcal, riebalai 26 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 16 g, angliavandeniai 58 g, iš kurių cukrų 53 g, baltymai 3 g, druska 0,07 g. 

Laikyti sausoje, 16 - 18 ºC temperatūroje vietoje. 

Apie gamintoją

M.Cluizel - vienas gerbiamiausių šokolado gamintojų pasaulyje. Tik aukščiausios kokybės šokoladas, jokių kompromisų! Trečios kartos šokoladininkų valdomoje Prancūzijos „Cluizel“ šokolado gamykloje vyksta visas šokolado gamybos procesas nuo kakavos pupelių apdirbimo iki kakavos pastos ir šokolado plytelių, saldainių formavimo.

Didžiausias šokolado meistrų uždavinys - kuo labiau išsaugoti kakavos natūralias skonines ir maistines savybes. Kad tai pasiektų Cluizel šokolado meistrai pupeles pradeda ruošti jau plantacijoje, kur jos vos nuskinamos plantacijoje paliekamos pirmajai fermentacijai, tuomet vėliau keliauja į Cluizel manufaktūrą, kur yra lėtai skrudinamos iki tobulos tekstūros. Skrudinimo etapas yra vienas svarbiausių norint atskleisti natūralias kakavos pupelės savybes.

Manufacture Cluizel

Manufacture Cluizel

Prancūzija Visos gamintojo prekės

Jums galėtų patikti