Vilnius

Klaipėda

Michel Cluizel šokoladiniai triufeliai

Prekės išvaizda gali skirtis nuo matomos nuotraukoje.

Michel Cluizel šokoladiniai triufeliai "Odyssee" 160 g

32,00

Aprašymas

Juodojo šokolado triufeliai šventinėje dėžutėje. Kiekvienas triufelis apibarstytas grynos kakavos milteliais, viduje - juodojo šokolado ganašas - klasikinis, burnoje tirpstantis malonumas.

Kakavos pupelės iš Mangaro plantacijų, Madagaskare.

Sudedamosios dalys: kakava, cukrus, konditerinis sviestas, grietinėlė, kakavos sviestas, stabilizatorius (sorbitolio sirupas), kakavos milteliai, invertuotas cukrus, emulsiklis (rapsų lecitinas), Burbono vanilės ankštis.

Sudėtyje yra pieno ir jo produktų pėdsakų. Gali būti riešutų, gliuteno pėdsakų. 

Energinė vertė (100g): 2278,64 kJ / 545,13 kcal, riebalai 38,32 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 23,94 g, angliavandeniai 43,86 g, iš kurių cukrų 35,14 g, baltymai 5,47 g, druska 0,1 g. 

Laikyti sausoje, 16 - 18 ºC temperatūroje vietoje. 

Apie gamintoją

M.Cluizel - vienas gerbiamiausių šokolado gamintojų pasaulyje. Tik aukščiausios kokybės šokoladas, jokių kompromisų! Trečios kartos šokoladininkų valdomoje Prancūzijos „Cluizel“ šokolado gamykloje vyksta visas šokolado gamybos procesas nuo kakavos pupelių apdirbimo iki kakavos pastos ir šokolado plytelių, saldainių formavimo. Didžiausias šokolado meistrų uždavinys - kuo labiau išsaugoti kakavos natūralias skonines ir maistines savybes. Kad tai pasiektų Cluizel šokolado meistrai pupeles pradeda ruošti jau plantacijoje, kur jos vos nuskinamos plantacijoje paliekamos pirmajai fermentacijai, tuomet vėliau keliauja į Cluizel manufaktūrą, kur yra lėtai skrudinamos iki tobulos tekstūros. Skrudinimo etapas yra vienas svarbiausių norint atskleisti natūralias kakavos pupelės savybes.

Manufacture Cluizel

Manufacture Cluizel

Visos gamintojo prekės

Jums galėtų patikti