Vilnius

  • Stumbrų g. 15, Vilnius
  • +370 5 213 8431
  • stumbrai@vynoklubas.lt
  • I-V 10:00 - 20:00 VI 10:00 - 18:00
  • Rodyti žemėlapyje

Klaipėda

  • Liepų g. 20, Klaipėda
  • +37046219675
  • klaipeda@vynoklubas.lt
  • I-V 11:00 - 19:00 VI 11:00 - 17:00
  • Rodyti žemėlapyje
Michel Cluizel šokoladinių meškiukų su zefyru rinkinys 175 g

Prekės išvaizda gali skirtis nuo matomos nuotraukoje.

Michel Cluizel šokoladinių meškiukų su zefyru rinkinys 175 g

25,00

Aprašymas

MICHEL CLUIZEL šokoladiniai meškiukai su zefyru.

Šie žaismingi pieniško ir juodojo šokolado meškiukai su zefyru sužadina vaikystės prisiminimus ir džiugina kiekvieną smaližių. Purus, švelnus zefyras paslėptas po traškiu šokolado glajumi – derinys, kuriam tiesiog neįmanoma atsispirti.

Tai mažas džiaugsmo ir nostalgijos kupinas skanėstas, kuris pradžiugins tiek vaikus, tiek suaugusiuosius. Puiki dovana ar saldus palydovas prie kavos, kuris primena, kad gyvenime visada yra vietos švelniam saldumui.

Sudedamosios dalys: cukrus, vanduo, kakavos pupelės, gliukozės sirupas, kakavos sviestas, invertuotas cukrus, nenugriebto pieno milteliai, galvijų želatina, emulsiklis (rapsų lecitinas), Burbono vanilės ankštys.

Sudėtyje yra pieno ir jo produktų. Gali būti visų rūšių riešutų, gliuteno pėdsakų.

Energinė vertė (100g): 1528,27 kJ / 365,41 kcal, riebalai 15,28 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 9,35 g, angliavandeniai 53,2 g, iš kurių cukrų 49,43 g, baltymai 2,59 g, druska 0,05 g. 

Laikyti sausoje, 16 - 18 ºC temperatūroje vietoje. 

Apie gamintoją

M.Cluizel - vienas gerbiamiausių šokolado gamintojų pasaulyje. Tik aukščiausios kokybės šokoladas, jokių kompromisų! Trečios kartos šokoladininkų valdomoje Prancūzijos „Cluizel“ šokolado gamykloje vyksta visas šokolado gamybos procesas nuo kakavos pupelių apdirbimo iki kakavos pastos ir šokolado plytelių, saldainių formavimo. Didžiausias šokolado meistrų uždavinys - kuo labiau išsaugoti kakavos natūralias skonines ir maistines savybes. Kad tai pasiektų Cluizel šokolado meistrai pupeles pradeda ruošti jau plantacijoje, kur jos vos nuskinamos plantacijoje paliekamos pirmajai fermentacijai, tuomet vėliau keliauja į Cluizel manufaktūrą, kur yra lėtai skrudinamos iki tobulos tekstūros. Skrudinimo etapas yra vienas svarbiausių norint atskleisti natūralias kakavos pupelės savybes.

Manufacture Cluizel

Manufacture Cluizel

Prancūzija Visos gamintojo prekės

Jums galėtų patikti