Klasikinis Kentukio burbonas, sukurtas pagerbiant šios valstijos istorinį paveldą ir garsųjį „Bluegrass“ regiono charakterį. Tai pilno kūno, šiltas ir kvapnus burbonas, kuriame dera kukurūzų saldumas, ąžuolo brandos gilumas ir švelni kviečių struktūra.
Pagamintas Kentukyje (JAV), iš tradicinio grūdų mišinio – 75 % kukurūzų, 20 % kviečių ir 5 % salyklo miežių. Brandinamas naujose, išdegintose amerikietiško ąžuolo statinėse, kaip reikalauja „straight bourbon“ standartas. Toks brandinimas suteikia viskiui klasikinį vanilės, karamelės ir skrudinto ąžuolo tonų profilį.
Iš taurės sklinda vanilės, sviestinės karamelės, kukurūzų sirupo ir švelnaus prieskonių aromatai. Fone juntami lengvo dūmo ir skrudinto ąžuolo niuansai, suteikiantys gėrimui gilumo ir šilumos.
Burnoje – švelnus, bet turtingas, su karamelės, kukurūzų saldumo, vanilės ir kvietinės duonos natomis. Antroje fazėje atsiskleidžia lengvas prieskonių pojūtis ir ąžuolo struktūra, subalansuojanti saldumą.
Vidutinio poskonio ilgio, šiltas ir šiek tiek prieskoniškas, su karamelės, vanilės ir dūmo užuominomis. Išlieka malonus, subalansuotas pojūtis be papildomo aštrumo.
Tai modernus, prieinamo stiliaus burbonas, puikiai tinkantis tiek pradedantiesiems burbono ragautojams, tiek patyrusiems mėgėjams, ieškantiems lengvai geriamo, bet išraiškingo burbono. Kviečių proporcija mišinyje suteikia jam švelnumo, o brandinimas ąžuole – gilumo ir saldžios šilumos akcentų.