IŠANKSTINĖ PREKYBA - IŠSIUNTIMAS PLANUOJAMAS NUO LAKPKRIČIO 15 DIENOS
Garsiosios „Poli“ grapos virtuozo Jacopo Poli'o ir konditerio Dario bendras kūrinys. Panetonė su grapa – tradicinis italų kalėdinis pyragas kepamas vieną kartą per metus. „Panettone“ įdaryta razinomis, muskatiniu vynu bei pagardinta kremu su grapa. Šis pyragas itin minkštas, drėgnos bei purios struktūros. Įdaras jam suteikia subtilaus deserto akcentų, kuris lengvai taps tikra kalėdinio stalo puošmena. Jis supakuotas į įspūdingą metalinę cilindro formos dėžutę, tai puiki kalėdinė dovana verslo partneriams ar šeimos nariams.
Sudedamosios dalys: kviečių miltai, Moscato Grappa Poli saldus kremas (16 %), (gliukozės sirupas, cukrus, vanduo, kiaušinio trynys, Moscato Grappa Poli sviestas (16 %), etilo alkoholis, nugriebto pieno milteliai, pieno baltymai, pieno išrūgų milteliai, konservantai: kalio sorbatas, modifikuotas kukurūzų krakmolas, pektinas, emulsikliai: gyvulinės kilmės mono ir riebalų rūgščių digliceridai; Sultana razinos (16 %), švieži kiaušiniai, sviestas, cukrus, natūralios mielės, šviežių kiaušinių tryniai, emulsikliai: gyv. kilmės mono ir riebalų rūgščių digliceridai, gliukozės sirupas, pieno proteinai, kakavos sviestas, druska, natūralūs prieskoniai.
Sudėtyje yra pieno ir jo produktų, sojos, glitimo pėdsakų. Gali būti riešutų, sezemų sėklų.
Energinė vertė (100 g): 1674 kJ/ 400kcal, riebalai 19 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 11 g, angliavandeniai 49 g, iš kurių cukrūs 30 g, skaidulų 2 g, baltymai 6 g, druska 0,53 g.
Poli Distillerie – itališkos grappos aistros paveldas nuo 1898 metų
Viskas prasidėjo 1898-aisiais, kai šiaudinių skrybėlių gamintojas GioBatta Poli, užsidegęs aistra grapai, susikonstruavo mažą distiliatorių ir pradėjo keliauti pas pažįstamus vyndarius distiliuoti iš vyno gamybos likusios vynuogių masės. Šis kuklus hobis netruko virsti šeimos tradicija, kurią tęsė sūnūs, o šiandien su ypatinga meile ir preciziškumu ją puoselėja anūkas Jacopo Poli – vienas garsiausių šiuolaikinių grappos kūrėjų Italijoje.
Amatų meistrystė ir nenuilstama kokybės siekiamybė
Poli distilerijoje, įsikūrusioje Veneto regione, laikomasi penkių tvirtų principų, užtikrinančių kiekvieno produkto išskirtinumą:
Naudojama tik šviežia, sveika žaliava – pristatoma tik tiek, kiek per dieną galima perdirbti.
Žaliava distiliuojama iškart – be jokio sandėliavimo.
Distiliacija atliekama senoviniais variniais distiliatoriais pagal senąsias technologijas.
Kiekvienas etapas atliekamas su aistra ir rankų darbu.
Kiekviena grappa kuriama su pagarba produktui ir jį ragaujančiam žmogui.
Skonis, kuris kalba pats už save
Šie principai padeda Poli šeimai kurti ne tik klasikinę, bet ir moderniąją grappą – nuo švelnios ir gėliškos iki ryškesnio, prieskonių bei vaisių natomis praturtinto skonio. Poli grappa ir likeriai vertinami visame pasaulyje ir puošia prestižinių restoranų meniu – tai Italijos distiliavimo meistrystės simbolis.