Baltasis sausas
Kaseler Nies'chen yra Kesselstatt geriausias vynuogynas ant Ruwer upės krantų, tai 4.4 ha vynuogynas augantis mėlynojo skalūno dirvožemyje. pietiniame šlaite su 60-70 ° nuolydžiu. Šio vynuogyno vynai turi didžiausią minerališkumo lygį iš visų Mosel Saar Ruwer rislingų.
Baltųjų serbentų, rabarbarų, šeivamedžio žiedų aromatų. Taip pat jaučiami vanilės ir prinokusių obuolių, kriaušių niuansai. Burnoje atsiskleidžia vaisiškumas, kurį papildo minerališkumas. Ilgas, struktūriškas, elegantiškas poskonis.
Likutinis cukraus kiekis - 5,7g/l
Rūgšties kiekis - 5,8 g/l
Tiekti 8-10 ° C prie žuvies, baltos mėsos, makaronų ir grybų patiekalų, minkštų sūrių.
The Kaseler Nies'chen vineyard is a benchmark site alongside the Ruwer, a tributary of the Mosel. Dry, piercing and remarkably linear, it's a mineral-focused white offering delicate pear and grapefruit flavors struck by steel, salt and cooling river rocks. Light footed but supple in texture, it's a quiet yet powerful Riesling that needs a bit more time to open. At peak from 2023–2030
Reichsgraf fon Kesselstatt vyninė pasaulyje yra pripažinta kaip viena iš geriausių Vokietijos rislingo vynuogės vynų iš Mosel, Saro ir Ruwer regionų gamintojų. Visi vynuogynai yra valdomi šeimos. Kesselstatt visada sugebėjo pabrėžti kokybę. Griežti derliaus ribojimai, modernios ir puikios vyno laikymo sąlygos užtikrina, kad vynai rodo tvirtą charakterį. Tik rislingo vynuogės yra auginamos 36 ha Mosel Saar-Ruwer upių slėniuose. Reichsgraf fon Kesselstatt tikslas - atsižvelgti į Terroir ir išlaikyti gaivą, aromatus, vaisiškumą vynuose. Visi vynai fermentuojami su vietinėmis mielėmis labai žemoje temperatūroje. Vyninės vynai nuolat aukštai vertinami vyno specialistų ir žinovų.