Baltasis sausas
Ryškus ir gaivus vynas fermentuotas ir brandintas nerūdijančio plieno talpyklose. Vynas laikytas su nuosėdomis, kad įgautų sodrumo ir tekstūros. Vynas išpilstytas anksti, kad išlaikytų aromatą ir šviežumą. Vynas kvepia gvajava, pasiflora, agrastais, melionais. Skonyje prieskoninių žolelių natos susipina su aštriu citrusinių vaisių charakteriu.
Tiekti 10–12 °C su šviežiomis austrėmis, šparagais, baltąja žuvimi, ožkos sūriais.
1858 m. anglų imigranto Edward Tyrrell įkurta "Tyrrell's Wines" yra viena žymiausių Australijos šeimai priklausančių vyninių. Šeimos vynuogynai driekiasi nuo netoliese Sidnėjaus esančių istorinių namų Hunter valley iki Limestone Coast ir Heathcote.
Ketvirtosios kartos šeimos nario Bruce'o Tyrrell‘io vadovaujamoje vyninėje gaminami vieni iš labiausiai apdovanotų Australijos vynų, įskaitant kultinį "Vat 1 Semillon".
Smėlingas sąnašinis Hunter Valley dirvožemis puikiai tinka baltosioms vynuogėms sirpti. Regione yra 11 senesnių nei 100 metų vynuogynų, o 7 iš jų priklauso būtent Tyrrellių šeimai.
Tyrrell‘s - viena iš Australia’s First Families of Wine steigėjų.
Nuo 1971 m. "Tyrrell's" pelnė daugiau kaip 5 000 trofėjų ir medalių, o 2010 m. "James Halliday's Australian Wine Companion" buvo pripažinta metų vynine.