Mascaro „Vyno dienos“
Iš Katalonijos kilusioje Mascaró šeimoje jau trečios kartos atstovai daro vyną - už vyninės vairo stovi Montserrat Mascaro, su kuria galėjome susipažinti „Vyno dienose“.
Šeima gamina ne tik kavą (cava), bet ir baltąjį, rožinį, raudonąjį vyną bei kokybišką brendį. Ji geba senąsias tradicijas derinti su moderniomis technologijomis. "Mascaró " vynai brandinami Taragonos regione, šeimos rūsiuose, anksčiau priklausiusiuose vienuoliams. "Mascaró" gėrimų gamybos procesas griežtai kontroliuojamas pačių šeimininkų – nuo vynuogių surinkimo iki išpilstymo į butelius.
Putojantis p. saldus
Mascaro Rubor Aurorae Semi Seco Rosado Cava DO
- Ispanija
-
- Garnacha - 100%
-
- Lengvas, vaisiškas, pusiau saldus putojantis
- 0,75
Putojantis
Mascaro Cava Semi-Seco “Ambrosia”
- Ispanija
-
- Macabeo - 30%
- Parellada - 60%
- Xarel·lo - 10%
-
- Lengvas, vaisiškas, pusiau saldus putojantis
- 0,75 12%
Putojantis sausas
Mascaró Indòmit Blanc de Noirs Brut Nature Gran Reserva Cava DO
- Ispanija
-
- Garnacha - 100%
-
- Harmoningas, elegantiškas klasikinio metodo putojantis
- 0,75 12 %
Putojantis sausas
Mascaró Initium Reserva Cava Brut
- Ispanija
-
- Macabeu - 30%
- Parellada - 60%
- Xarel·lo - 10%
- 0,75 12 %
Putojantis
Mascaro Reserve Brut Nature Pure Cava DO
- Ispanija
-
- Macabeo - 20%
- Parellada - 80%
-
- Harmoningas, elegantiškas klasikinio metodo putojantis
- 0,75