Naujo skonio Kopenhagos putojanti arbata užkariauja pasaulį
Paskelbta: 2023-05-23
KRISTINA RAUDONIENĖ
Vasara jau visai ant nosies, ir mes jaučiame aktyvų bruzdesį parduotuvėse bei girdime nekantriai trypiančias kojas tų, kas jau žino apie „Vyno klubo“ nealkoholinę naujieną.
Be sausos LYSERØD ir gėliškos BLÅ, dabar galime pasiūlyti ir citrusinės LYSEGRØN – naujausios putojančios arbatos, sukurtos siekiant paįvairinti nealkoholinių gėrimų asortimentą. Kuo ji išsiskiria? Prie kokių patiekalų dera geriausiai?
Kokia yra naujoji LYSEGRØN putojanti arbata?
LYSEGRØN nealkoholinė putojanti arbata pasižymi kompleksišku citrusinių vaisių, žaliosios arbatos, mineralų ir obuolių aromatu.
Skonis gyvas ir elegantiškas, su citrusinių vaisių, citrinžolių, „Earl Green Sencha“ ir apelsinų žievelių natomis. Ilgai išliekantis poskonis su dardžilngo žolelių ir žalių obuolių natomis.
Su meile pagamintas šampano mėgėjams, gaivus nealkoholinis aperityvas puikiai dera su austrėmis, ikrais, žuvimi ir jūrų gėrybėmis. Tačiau tokį gėrimą galima lengvai neštis ir į gamtoje vykstančią iškylą bei derinti prie šaltų užkandžių – čoriso, minkštojo sūrio, sūrių lazdelių.
Premium klasės nealkoholinis gėrimas vos tik pasirodęs jau paplito po geriausius pasaulio restoranus, yra tiekiamas prabangiose šventėse, vestuvėse, krikštynose, gimtadieniuose, vakarėliuose.
Kodėl Kopenhagos putojanti arbata užkariauja pasaulį?
Gėrimų vartojimo kultūrai sparčiai vystantis, vartotojai pradeda vertinti kokybę bei skonį. Būtent todėl putojančioms arbatoms gaminti naudojamos išskirtinės kokybės žaliavos.
Visas arbatos plikymas (tiek šiltu, tiek šaltu vandeniu) atliekamas rankomis, nes tikslumas ir meistriškumas svarbiausia kuriant tinkamą skonį ir pojūčius. Norimam rezultatui gauti būtina pasiekti reikiamą virimo temperatūrą ir laiką, nes tai leidžia išlaikyti naudingąsias arbatos savybes ir antioksidantus.
Kiekviena arbata ruošiama individualiai, gaminama mažomis partijomis, kad nebūtų pamiršta nė viena detalė. Šimtai bandymų ir unikalus someljė bei vieno iš įmonės įkūrėjų Jacobo Kocembos gebėjimas derinti skonius lėmė ir kitų putojančių arbatų atsiradimą.
„Copenhagen Sparkling Tea Company“ – tai skandinaviškų inovacijų ir Azijos arbatos tradicijų santuokos produktas. Prie kokybės ir preciziškumo pridėkime prabangų butelių dizainą, į aukštos kokybės produktų vartotojus orientuotą įmonės rinkodarą, plačias derinimo prie maisto galimybes – ir gauname produktą, kurį su mielu noru vartoja ne tik alkoholio atsisakę asmenys, bet ir naujovių ieškantys vyno mėgėjai, prabangūs restoranai ir jų šefai.
„Copenhagen Sparkling Tea Company“ – tai gamintojas, kuriuo didžiuojasi ne tik „Vyno klubas“, bet ir visas pasaulis.