„Vyno klubo“ nauji ar jau pamėgti produktai – skani Kalėdų dovana
Paskelbta: 2021-11-08
Jei ieškote mažytės, bet kokybiškos bei dėmesio vertos dovanos arba jums trūksta tos vienos detalės, paversiančios kalėdinį sveikinimą ypatingu – atkreipkite dėmesį į „Vyno klubo“ produktų naujienas, o taip pat jau gerai žinomus, mėgstamus produktus.
- Saldainiai „Karvutė“ ir parama gyvūnų prieglaudoms
Visiems puikiai žinomas saldėsis šį kartą keičia pavidalą ir „Vyno klubo“ pirkėjų laukia sklidinas gerumu alsuojančios idėjos.
Saldainių dėžutėje – juodos ruginės duonos skoniu pagardinta „Karvutė“, o ant jo popierėlių ir dėžutės – tapytojo Andriaus Makarevičiaus sukurtas darbas. Šis tamsokas ir iš pirmo žvilgsnio paslaptingas darbas įkūnija gal kiek liūdną, tačiau šviesų norą padėti ištikimiems keturkojams.
25 % nuo kiekvienos parduotos dėžutės sumos keliauja gyvūnų prieglaudoms!
- Saldainiai „Karvutė“ – klasika iš Latvijos
Klasikinis, smaližių mėgstamas desertas – pagal senąsias tradicijas bei receptą pagaminti pieniški saldainiai iš Latvijos. Šių saldainių pristatyti, ko gero, nė nereikia – visi žino, kad „Karvutės“ vertos paragauti.
„Vyno klube“ saldainiai „Karvutė“ papuošti šventiniu vaizdiniu – akvarele, nutapyta dailininkės Gabrielės Virbickienės. Kiekvienas saldainis dvelkia Kalėdų nuotaika ir jaukumu
- Figos – mėgstamiausias saldumynas „Vyno klube“
Ispaniškos figos iš Estremadūros regiono antrus metus iš eilės prestižinėje maisto parodoje Niujorke pelnė geriausio deserto pasaulyje titulą. Kiekviena figa yra kruopščiai atrenkama rankomis, paliekant tik tinkamo dydžio (turi būti mažytės) ir gerai prinokusias; tada atsargiai nuplaunamos ir 48 valandas džiovinamos kaitrioje Ispanijos saulėje. Kiekvienas gardėsis atskirai šventiškai suvyniotas, o gražiame popierėlyje slepiasi tikra magija – geriausios mažosios Almoarino figos, užpildytos gardžiu įdaru. Kiekviena figa pamirkoma į švelnų šokoladą – taip figos padengiamos tolygiu bei plonu jo sluoksniu.
- „Barbero“ saldainiai – ilgus dešimtmečius tobulintas skonis
„Barbero“ saldainių asorti, triufeliai su lazdyno riešutais ir saldainiai su baltuoju šokoladu ir nuga į „Vyno klubą“ atkeliauja iš Italijos, Pjemonto regiono. Jame įsikūręs „Davide Barbero“ kompanijos saldainių fabrikas, kurio istorija prasidėjo dar 1883 m.
Barbero šeima ilgus dešimtmečius tobulino saldumynų skonius, sujungdami aukščiausios kokybės ingredientus, šeimos tradicijas ir šiandienos inovacijas. Šiuo metu saldumynus gamina septintoji Barbero šeimos karta, todėl paragauti šių saldumynų ir juos dovanoti – verta.
- „Cluizel“ – vieno gerbiamiausių šokolado gamintojų pasaulyje saldainiai
Michelio Cluizelio įkurta šokolado gamykla Prancūzijoje garsėja kokybe ir atidumu produktams – šokolado meistrai rūpinasi nuo kakavos pupelių apdirbimo iki saldainių ar šokolado plytelių formavimo.
Tarp „Cluizel“ produkcijos – su karamelizuotu cukrumi skrudinti migdolai, juoduoju šokoladu įdarytos kakavos pupelės, pieniško šokolado lazdelės, įvairių rūšių kokybiškas šokoladas ar kakavos pudra. Tikro ir gero šokolado mėgėjai tokia dovana tikrai apsidžiaugs!
- „La Salamandre“ produktai - JAU GREIT!
Prancūzijoje esanti distiliavimo gamykla „La Salamandre“, įkurta Raymond‘o Gatinelio ir profesionaliai veikianti nuo 1970 m., garsi savo produktais, gaminamais pagal paprastus tradicinius receptus ir naudojant tik vietinius vaisius. Subtilus distiliavimo menas ir kokybė lėmė, kad vaisiai likeriuose ir stiprieji gėrimai, gaminami „La Salamandre“, žavi pirkėjus visame pasaulyje.
„Vyno klubas“ iš „La Salamandre“ atsiveža produktus, galinčius tapti labai gurmaniška ir išskirtine dovana. Štai ką jums paruošime:
Creme de cassis – juodųjų serbentų likerį, kuris naudojamas gaminant garsųjį šampano kokteilį „Kir Royal“;
Slyvos armanjake, kurias galite skanauti po valgio ir kavos arba supjaustyti gabalėliais ir pagardinti ledus, vaisių salotas, naudoti pyragams ar net kiaulienos nugarinei, veršienos kepsniui.
Mažos kriaušės likeryje,pagamintos senuoju būdu, išsaugant šviežių vaisių skonį, paryškinant jį brendžio prisilietimu. Šiomis kriaušėmis galite mėgautis valgio pabaigoje arba jomis pagardinti šventinius patiekalus.