1–27 iš 27
Burgenlandas – tai rytų Austrijos vyno regionas, besidriekiantis palei Neusidlerio ežerą, kur šiltas Panonijos klimatas ir gaivūs ežero vėjai sukuria tobulą balansą tarp brandos ir elegancijos. Tai Austrijos raudonųjų vynų sostinė, garsėjanti tiek galingais, tiek subtiliais, harmoningais vynais.
Regiono išskirtinumas slypi derlinguose molio, žvyro ir kalkakmenio dirvožemiuose, kurie leidžia vynuogėms išreikšti savo charakterį. Čia klesti ‘Blaufränkisch’, ‘Zweigelt’, ‘St. Laurent’ ir ‘Merlot’ – veislės, kurios suteikia vynams turtingos struktūros, tamsių vaisių aromatų ir aksominės tekstūros.
Skaityti daugiauSaldusis saldus
Putojantis sausas
Putojantis sausas
Saldusis saldus
Baltasis sausas
Baltasis saldus
Saldusis saldus
Oranžinis sausas
Saldusis saldus
Rožinis saldus
Baltasis saldus
Putojantis sausas
Oranžinis sausas
Baltasis sausas
Raudonasis sausas
Saldusis saldus
Oranžinis sausas
Saldusis saldus
Saldusis saldus
Saldusis saldus
Saldusis saldus
Raudonasis sausas
Saldusis saldus
Saldusis saldus
Raudonasis sausas
Burgenlandas taip pat garsėja saldžiaisiais vynais iš Neusidlerio pakrančių, ypač „Ruster Ausbruch“ ir „Beerenauslese“, kuriuos formuoja natūralus kilnusis pelėsis (Botrytis cinerea). Šie vynai – tikra klasika, vertinama visame pasaulyje.
Tai regionas, kuriame Austrijos saulė, šiluma ir meistriškumas susilieja į vynus, pasižyminčius tiek turtingu skoniu, tiek nepakartojamu balansu. Burgenlandas – tai vieta, kur kiekvienas butelis pasakoja istoriją apie šviesą, žemę ir laiko tėkmę.