Riboto leidimo intensyvus džinas – natūrali gaiva iš gamtos
Šis riboto leidimo džinas išsiskiria išraiškingu charakteriu ir natūraliu skoniu. Tai gaivus ir intensyvus gėrimas su giliu skoniu, kuriame harmoningai atsiskleidžia medaus natos ir subtilus botaninis kartumas. Subalansuotas ir ilgai išliekantis poskonis suteikia malonų pojūtį gomuryje, o kiekvienas gurkšnis atskleidžia kruopščiai suderintų ingredientų meistrystę.
Puikiai tinka atšaldytas kaip aperityvas, o taip pat gali būti maišomas su toniku, soda, šampanu ar putojančiais vynais. Idealiai tinka kokteiliams bei gaiviesiems gėrimams kurti. Puikus pasirinkimas ir kaip virškinimą gerinantis digestyvas po sočios vakarienės.
Pagaminta 2000 butelių.
Šeimos paveldas iš Sicilijos širdies
Seserys Rita ir Giusy Russo puoselėja unikalų palikimą – dar prieš 150 metų jų prosenelio Francesco netoli Palermo, Sicilijoje, pasodintą citrinmedžių sodą. Šiame sode, kupiname saulės ir aromatų, gimsta išskirtiniai likeriai, kuriuose atsispindi šeimos tradicijos ir gilus ryšys su žeme.
Limoncello – Sicilijos pasididžiavimas
Būtent Russo šeima 1990-aisiais pirmoji Sicilijoje pradėjo gaminti Limoncello likerius, kurie šiandien tapo visos salos simboliu. Jų novatoriškas požiūris į klasikinį itališką gėrimą pavertė Limoncello ne tik turistų, bet ir gurmanų visame pasaulyje mėgstamu produktu.
Tik natūralūs ingredientai – be kompromisų
Rita ir Giusy laikosi griežto natūralumo principo: likeriai gaminami tik iš savo citrinmedžių sodo vaisių arba kruopščiai atrinktų, aukščiausios kokybės ingredientų iš viso pasaulio – Ceilono cinamono, aukščiausios kokybės šokolado iš pripažintų gamintojų ir kitų autentiškų priedų..
Rankų darbo išskirtinumas
Kiekvienas Russo seserų likerio butelis – tai mažas meno kūrinys. Likeriai nėra filtruojami, kad išliktų tikrasis natūralus skonis, o etiketės klijuojamos rankomis ir puošiamos džiovintomis žolelėmis, suteikiančiomis papildomo žavesio ir autentiškumo.
Universalus skonis – nuo kokteilių iki desertų
Šie rankų darbo likeriai puikiai tinka ne tik kokteiliams ruošti, bet ir derinti su ledais, desertais ar ragauti vienus, kaip išskirtinį desertinį gėrimą. Kiekvienas gurkšnis – tai kelionė į Sicilijos saulę, kur susitinka tradicijos, skonis ir meistrystė.