Raudonasis sausas
Modernus Bordo vynas, dvelkiantis naujo pasaulio dvasia. Galingas vaisiškas aromatas ir skonis, kuriuose gausu tamsių vaisių ir prieskonių. Švelnus, vidutinio svarumo, malonaus poskonio burnoje.
Tiekti 16-18 C prie keptos mėsos patiekalų, laukinės paukštienos.
1994 m. britas Jonathanas Malthusas įgyvendino savo seną svajonę – pardavė jam priklausančią pramonės inžinerijos firmą ir nusipirko vynuogyną pačioje Prancūzijos vyndarystės širdyje – Bordo, Saint-Emillione.
Ten jis prisidėjo prie maištingo garagistes judėjimo, kuriam priklausė išradingi mažų vynuogynų savininkai, siekę gaminti mažus kiekius unikalaus, žaismingo vyno, pasižyminčio koncentracija, tačiau išlaikančius lengvą vaisiškumą.
J. Malthuso vynai greitai iškovojo pripažinimą konservatyviajame Bordo regione: drąsios vyndarystės technologijos (ypatingai maži derliai, dvigubas vynuogių perrinkimas, fermentavimas žemoje temperatūroje) padėjo britų vyndario vardui atsidurti Saint-Emilliono grand cru sąraše.