Raudonasis sausas
Albe yra mūsų duoklė tradicijoms, tai Barolo vynuogynų mišinys. Tikrasis Albės grožis yra saulės glamonė, kas rytą tris kartus patekanti virš mūsų vynuogynų. Išskirtinis gamtos paprastumas paverčia gyvybės pabudimą kasdieniu stebuklu. -Milena Vajra. Glamonės ir stebuklus rasite iš šio vyno taurėse. Vymedžiai auga 380–480 mvjl aukštyje. Rankiniu būdu surintos ir tris kartus atrinktos vynuogės fermentuotos nerūdijančio metalo talpose. Vynas 23 mėn. brandintas didelėse slavoniško ąžuolo statinėse po 50 ir 75 hektolitrų.
Vyno aromatai gėliški, papildyti mėtos gaiva ir raudonųjų serbentų natomis. Vynas yra sultingas, ir vaisiškas, sirpių vyšnių bei puikiai subalansuotų traškių taninų, vynas kuriam dar daugiau kompleksiškumo suteikia tabako, pipiro ir cinamoninių pyragaičių skonio akcentai.
Tiekti 16-18°C prie jautienos kepsnio su triufelių padažu, grybų rizoto arba moliterno sūrio.
A firm and polished red with berries and spices, like nutmeg and pepper. Orange peel, too. Medium body. Fresh and energetic finish. Drink after 2026.
Vajrų šeima išsiskiria iš aplinkinių ūkių skrupulingai augindami ne tik ‘Nebbiolo‘ ar ‘Barbera‘ vynuoges, bet ir ‘Riesling‘ (bene seniausi vynmedžiai Pjemonte) bei paslaptingąsias, regiono karalienei ‘Nebbiolo‘ giminingas ‘Freisa‘. Daugiau apie G.D. Vajra galite sužinoti https://bit.ly/2sB3b5x