Smulki druska su juodaisiais trumais – pagardas, kurį labai lengva naudoti norint pagerinti patiekalo skonį. Dėl smulkaus malimo ji greitai tirpsta ir tolygiai pasiskirsto, todėl pakanka vos žiupsnelio. Puikiai derės – ant kiaušinienės, steiko, keptų bulvių, rizoto, makaronų ar net spragėsių.
Sudedamosios dalys: druska (95 %), džiovinti vasariniai trumai (1 %) (Tuber aestivum Vitt.), kvapiosios medžiagos.
Energinė vertė (100g): 20 kJ / 5 kcal, riebalai 0,1 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 0,1 g, angliavandeniai 0,4 g, iš kurių cukrų 0,1 g, skaidulų 0,8 g, baltymai 0,8 g, druska 97,71 g.
Laikyti vėsioje, sausoje vietoje. Saugoti nuo tiesioginių saulės spindulių, karščio. Atidarius laikyti šaldytuve ir suvartoti per 7 dienas.
Giuliano Tartufi kompanija gimė 1991 metais iš jauno Giuliano Martinelli pomėgio ir aistros – trumų medžioklės. Pirmiausia įsikūręs nedidelėje laboratorijoje Pietralungos mieste, ir iškart po to pradėdamas dalyvauti kai kuriose svarbiausiose šios verslo srities Italijoje parodose, taip įsitvirtina maisto produktų gamybos rinkoje. Dalintis aistra trumams – jų aukščiausio lygio produkcija, kulinarinėmis tradicijoms, savo krašto ypatumais visame pasaulyje - visada buvo ir bus G. Tartufi įmonės tikslas. Neatsitiktinai kompaniją reprezentuojantis grafinis elementas yra trumų žiedas – tikros, amžinos ir neišardomos meilės trumams simbolis.