Vasarinių trumų padažas - dėl savo paprasto panaudojimo, subtilaus trumų ir grybų skonio yra G. Tartufi įmonės bestseleris. Produktas puikiai tinka prie daugelio receptų: pagardinti šviežius makaronus, ravioli/tortellini makaronų įdarytų anties mėsa, griliuje keptų daržovių (ypač prie bulvių, baklažanų, paprikų).
Sudedamosios dalys: pievagrybiai (Agaricus bisporus), ypač tyras alyvuogių aliejus, saulėgrąžų aliejus, juodosios alyvuogės, vasariniai trumai 1% (Tuber aestivum Vitt.), kvapiosios medžiagos, druska.
Energinė vertė (100g): 1465 kJ/356 kcal, riebalai 36 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 4,7 g, angliavandeniai 2,9 g, iš kurių cukrų 0,2 g, skaidulų 1,8 g, baltymai 3,2 g, druska 1,5 g.
Laikyti vėsioje, sausoje vietoje. Saugoti nuo tiesioginių saulės spindulių, karščio. Atidarius laikyti šaldytuve ir suvartoti per 7 dienas.
Prekės išvaizda gali nežymiai skirtis nuo internetinėje parduotuvėje pateiktos fotografijos, dėl kompiuterių ekranų nustatymų.
Giuliano Tartufi kompanija gimė 1991 metais iš jauno Giuliano Martinelli pomėgio ir aistros – trumų medžioklės. Pirmiausia įsikūręs nedidelėje laboratorijoje Pietralungos mieste, ir iškart po to pradėdamas dalyvauti kai kuriose svarbiausiose šios verslo srities Italijoje parodose, taip įsitvirtina maisto produktų gamybos rinkoje. Dalintis aistra trumams – jų aukščiausio lygio produkcija, kulinarinėmis tradicijoms, savo krašto ypatumais visame pasaulyje - visada buvo ir bus G. Tartufi įmonės tikslas. Neatsitiktinai kompaniją reprezentuojantis grafinis elementas yra trumų žiedas – tikros, amžinos ir neišardomos meilės trumams simbolis.