Vasarinių trumų pudra – gurmaniškas akcentas, kuris akimirksniu suteikia patiekalams itališko charakterio. Itin lengvo panaudojimo, bei dera prie daugelio patiekalų: bulvių košės, jautienos steiko, makaronų padažams iš grietinėlės ar sviesto praturtinti, polentos.
Sudedamosios dalys: druska, bulvių miltai, ryžių miltai, džiovinti vasariniai trumai 5% (Tuber aestivum Vitt.), džiovinti grybai (Agaricus bisporus), kvapiosios medžiagos.
Energinė vertė (100g): 899 kJ/212 kcal, riebalai 0,4 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 0 g, angliavandeniai 45 g, iš kurių cukrūs 0,9 g, baltymai 6 g, druska 36,3 g.
Laikyti vėsioje, sausoje vietoje. Saugoti nuo tiesioginių saulės spindulių, karščio.
Giuliano Tartufi kompanija gimė 1991 metais iš jauno Giuliano Martinelli pomėgio ir aistros – trumų medžioklės. Pirmiausia įsikūręs nedidelėje laboratorijoje Pietralungos mieste, ir iškart po to pradėdamas dalyvauti kai kuriose svarbiausiose šios verslo srities Italijoje parodose, taip įsitvirtina maisto produktų gamybos rinkoje. Dalintis aistra trumams – jų aukščiausio lygio produkcija, kulinarinėmis tradicijoms, savo krašto ypatumais visame pasaulyje - visada buvo ir bus G. Tartufi įmonės tikslas. Neatsitiktinai kompaniją reprezentuojantis grafinis elementas yra trumų žiedas – tikros, amžinos ir neišardomos meilės trumams simbolis.