Michel Cluizel juodojo šokolado (min. 72 %) batonėlis su apelsinais ir lazdynų riešutais.
Mažas, bet intensyvus gurmaniškas malonumas tikriems šokolado mėgėjams. Pagaminta iš 72 % kakavos juodojojo šokolado, praturtinto lazdynų riešutų kremu, o skonį sustiprina minkšti apelsinų gabalėliai ir traškios lazdynų riešutų skiltelės. Šis derinys sukuria harmoningą balansą tarp intensyvios kakavos, vaisių gaivos ir subtilaus riešutų traškesio.
Mini formato plytelė – puikus pasirinkimas tiems, kurie nori aukštos kokybės šokolado pertraukos bet kuriuo paros metu. Burnoje tirpstanti, bet kartu traški tekstūra suteikia tikrą gurmanišką patirtį.
Sudedamosios dalys: žemės riešutų pasta (39%), apelsinai (5%), kakava, cukrus, vaflis (kvietiniai miltai, cukrus, sviestas, nenugriebto pieno milteliai, miežiai, druska), kakavos sviestas, migdolų riešutai, sirupe mirkyta apelsino žievelė (apelsinai, cukrus, gliukozės sirupas, burbono vanilė.
Sudėtyje yra pieno ir jo produktų, riešutų (žemės ir migdolų riešutai), gliuteno pėdsakų. Gali būti kiaušinių pėdsakų.
Energinė vertė (100g): 2419,7 kJ / 578,9 kcal, riebalai 44,7 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 17 g, angliavandeniai 37,2 g, iš kurių cukrų 26,43 g, baltymai 8,4 g, druska 0,06 g.
Laikyti sausoje, 16 - 18 ºC temperatūroje vietoje.
M.Cluizel - vienas gerbiamiausių šokolado gamintojų pasaulyje. Tik aukščiausios kokybės šokoladas, jokių kompromisų! Trečios kartos šokoladininkų valdomoje Prancūzijos „Cluizel“ šokolado gamykloje vyksta visas šokolado gamybos procesas nuo kakavos pupelių apdirbimo iki kakavos pastos ir šokolado plytelių, saldainių formavimo. 
Didžiausias šokolado meistrų uždavinys - kuo labiau išsaugoti kakavos natūralias skonines ir maistines savybes. Kad tai pasiektų Cluizel šokolado meistrai pupeles pradeda ruošti jau plantacijoje, kur jos vos nuskinamos plantacijoje paliekamos pirmajai fermentacijai, tuomet vėliau keliauja į Cluizel manufaktūrą, kur yra lėtai skrudinamos iki tobulos tekstūros. Skrudinimo etapas yra vienas svarbiausių norint atskleisti natūralias kakavos pupelės savybes.