MICHEL CLUIZEL skrudintų migdolų saldainiai juodajame šokolade.
Šis šokoladinių skanėstų rinkinys – tikras atradimas gurmanams. Skrudinti migdolai, karamelizuoti senoviniu būdu variniuose katiluose, padengti prabangiu tamsiuoju šokoladu – tai skonis, kuris džiugina ir stebina kiekvieną kąsnį.
Renkantis ingredientus šiems saldainiams, MICHEL CLUIZEL meistrai skiria išskirtinį dėmesį kokybei: šokoladas gaminamas iš Prancūzijoje skrudintų kakavos pupelių, pasižyminčių sodriu, giliu aromatu ir intensyviu skoniu.
Šie rankų darbo kūriniai maloniai nustebins tiek vaikus, tiek suaugusiuosius – subalansuotas karamelės, riešutų ir šokolado derinys palieka ilgai išliekantį, harmoningą poskonį.
Sudedamosios dalys: migdolų riešutai, kakava, cukrus, kakavos sviestas, glajinė medžiaga (gumiarabikas, sacharozė, gliukozės sirupas), emulsiklis (rapsų lecitinas), glajinė medžiaga (šelakas), Burbono vanilės ankštis.
Sudėtyje yra riešutų (migdolų) pėdsakų. Gali būti gliuteno, kiaušinių ar pieno ir jo produktų pėdsakų.
Energinė vertė (100g): 2330,62 kJ / 557,57 kcal, riebalai 42,05 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 15,69 g, angliavandeniai 31,99 g, iš kurių cukrų 28,42 g, baltymai 11,24 g, druska 0,02 g.
Laikyti sausoje, 16 - 18 ºC temperatūroje vietoje.
M.Cluizel - vienas gerbiamiausių šokolado gamintojų pasaulyje. Tik aukščiausios kokybės šokoladas, jokių kompromisų! Trečios kartos šokoladininkų valdomoje Prancūzijos „Cluizel“ šokolado gamykloje vyksta visas šokolado gamybos procesas nuo kakavos pupelių apdirbimo iki kakavos pastos ir šokolado plytelių, saldainių formavimo. Didžiausias šokolado meistrų uždavinys - kuo labiau išsaugoti kakavos natūralias skonines ir maistines savybes. Kad tai pasiektų Cluizel šokolado meistrai pupeles pradeda ruošti jau plantacijoje, kur jos vos nuskinamos plantacijoje paliekamos pirmajai fermentacijai, tuomet vėliau keliauja į Cluizel manufaktūrą, kur yra lėtai skrudinamos iki tobulos tekstūros. Skrudinimo etapas yra vienas svarbiausių norint atskleisti natūralias kakavos pupelės savybes.