Vilnius

  • Stumbrų g. 15, Vilnius
  • +370 5 213 8431
  • stumbrai@vynoklubas.lt
  • I-V 10:00 - 20:00 VI 10:00 - 18:00
  • Rodyti žemėlapyje

Klaipėda

  • Liepų g. 20, Klaipėda
  • +37046219675
  • klaipeda@vynoklubas.lt
  • I-V 11:00 - 19:00 VI 11:00 - 17:00
  • Rodyti žemėlapyje
Michel Cluizel šokoladiniai cappuccino puodeliai 90 g

Prekės išvaizda gali skirtis nuo matomos nuotraukoje.

Michel Cluizel šokoladiniai cappuccino puodeliai 90 g

24,00

Aprašymas

MICHEL CLUIZEL šokoladiniai saldainiai cappuccino puodeliai.

Tikras meno kūrinys, sujungiantis šokolado meistrystę ir braziliškos Arabica kavos intensyvumą. Šie trompe-l'œil stiliaus saldainiai stebina tiek savo išvaizda, tiek rafinuotu skoniu – atrodo tarsi mažos kapučino kavos puodelio miniatiūros.

Kiekvienas saldainis sudarytas iš 63 % Vanuari juodojo šokolado36 % Ivory pieniško šokolado plokštelės, Braziliškos Arabica kavos ganašo, ir papuoštas vienu iš aštuonių latte art raštų.

Tai šiuolaikinis gardumynas, sukurtas tiek gomuriui mėgauti, tiek akiai džiaugtis,  – subtilus estetikos ir skonio derinys, atskleidžiantis tikrąjį MICHEL CLUIZEL šokolado meno žavesį.

Sudedamosios dalys: kakava, cukrus, kakavos sviestas, nugriebto pieno milteliai, dehydraduotas sviestas, grietinėlė, stabilizatorius (sorbitolio sirupas), invertinis cukrus, emulsiklis (rapsų lecitinas), kavos pupelės, Burbono vanilės ankštis.

Sudėtyje yra pieno ir jo produktų. Gali būti visų rūšių riešutų, gliuteno pėdsakų.

Energinė vertė (100g): 2475 kJ / 592 kcal, riebalai 44 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 27 g, angliavandeniai 38 g, iš kurių cukrų 36 g, baltymai 6 g, druska 0,10 g. 

Laikyti sausoje, 16 - 18 ºC temperatūroje vietoje. 

Apie gamintoją

M.Cluizel - vienas gerbiamiausių šokolado gamintojų pasaulyje. Tik aukščiausios kokybės šokoladas, jokių kompromisų! Trečios kartos šokoladininkų valdomoje Prancūzijos „Cluizel“ šokolado gamykloje vyksta visas šokolado gamybos procesas nuo kakavos pupelių apdirbimo iki kakavos pastos ir šokolado plytelių, saldainių formavimo.

Didžiausias šokolado meistrų uždavinys - kuo labiau išsaugoti kakavos natūralias skonines ir maistines savybes. Kad tai pasiektų Cluizel šokolado meistrai pupeles pradeda ruošti jau plantacijoje, kur jos vos nuskinamos plantacijoje paliekamos pirmajai fermentacijai, tuomet vėliau keliauja į Cluizel manufaktūrą, kur yra lėtai skrudinamos iki tobulos tekstūros. Skrudinimo etapas yra vienas svarbiausių norint atskleisti natūralias kakavos pupelės savybes.

Manufacture Cluizel

Manufacture Cluizel

Prancūzija Visos gamintojo prekės

Jums galėtų patikti