MICHEL CLUIZEL klasikiniai šokoladiniai triufeliai iš Madagaskaro kakavos
Tikras šokolado klasikos įsikūnijimas. Šie rankų darbo triufeliai, padengti aukščiausios kokybės kakavos milteliais, slepia tirpstančio ganašo širdį, pagamintą iš Madagaskaro „Mangaro“ plantacijos kakavos pupelių.
Gamyboje išsaugotos šio terroir būdingos egzotiškos ir lengvai rūgštelėjusios natos, kurios suteikia triufeliams išskirtinį, sodrų ir subtiliai vaisišką skonį. Kiekvienas kąsnelis – tai harmoninga kreminio ganašo ir kakavos kartumo pusiausvyra.
Patogus maišelio formatas leidžia mėgautis šiais triufeliais bet kada – ne tik ypatingomis progomis, bet ir kasdieniams maloniems akimirksniams.
Sudedamosios dalys: kakava, cukrus, konditerinis sviestas, grietinėlė, kakavos sviestas, stabilizatorius (sorbitolio sirupas), kakavos milteliai, invertuotas cukrus, emulsiklis (rapsų lecitinas), Burbono vanilės ankštis
Sudėtyje yra pieno ir jo produktų pėdsakų. Gali būti gliuteno ir kiaušinių pėdsakų.
Energinė vertė (100g): 2497,77 kJ / 597,55 kcal, riebalai 47,29 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 30,25 g, angliavandeniai 29,04 g, iš kurių cukrų 25,7 g, baltymai 5,82 g, druska 0,02 g.
Laikyti sausoje, 16 - 18 ºC temperatūroje vietoje.
M.Cluizel - vienas gerbiamiausių šokolado gamintojų pasaulyje. Tik aukščiausios kokybės šokoladas, jokių kompromisų! Trečios kartos šokoladininkų valdomoje Prancūzijos „Cluizel“ šokolado gamykloje vyksta visas šokolado gamybos procesas nuo kakavos pupelių apdirbimo iki kakavos pastos ir šokolado plytelių, saldainių formavimo. Didžiausias šokolado meistrų uždavinys - kuo labiau išsaugoti kakavos natūralias skonines ir maistines savybes. Kad tai pasiektų Cluizel šokolado meistrai pupeles pradeda ruošti jau plantacijoje, kur jos vos nuskinamos plantacijoje paliekamos pirmajai fermentacijai, tuomet vėliau keliauja į Cluizel manufaktūrą, kur yra lėtai skrudinamos iki tobulos tekstūros. Skrudinimo etapas yra vienas svarbiausių norint atskleisti natūralias kakavos pupelės savybes.