Kaip teisingai paruošti arbatą?
Paskelbta: 2018-09-26
Arbatos specialistė Juyan Webster rodo, kaip paruošti arbatą, kad geriausiai atsiskleistų jos skonis ir aromatas. Juyan yra „The Chinese Tea Company“ įkūrėja bei arbatos specialistė. Ji gimė ir užaugo Džedziange, vienoje svarbiausių Kinijos arbatos provincijų. Nuo mažens Juyan padėdavo šeimai rinkti arbatžoles, ji užaugo aplinkoje, kurioje buvo puoselėjama arbatos kultūra. Dėl šios priežasties Juyan išsiugdė aistrą šiam gėrimui ir dalijasi savo žiniomis bei patirtimi su kitais. Moteris dėsto Jungtinės Karalystės Arbatos akademijoje. Ši akademija yra vienintelė institucija Jungtinėje Karalystėje, siūlanti profesionalią ir sertifikuotą arbatos mokslų programą.
Juyan Webster draugams ir pažįstamiems nuolat atgabendavo arbatos iš Kinijos. Tai paskatino ją įkurti „The Chinese Tea Company“. Kompanijos atstovai kasmet keliauja į arbatos regionus Kinijoje ir tiesiogiai bendrauja su arbatos augintojais: tai užtikrina naujausią informaciją apie kiekvieną arbatos derlių, geriausią arbatos pasirinkimą bei efektyviausias gamybos technologijas. Trapūs arbatos lapeliai skinami ir paruošiami rankomis, kad būtų kuo mažiau pažeisti.
Susipažinti su arbatos meistre Juyan Webster ir išmokti taisyklingai paruošti arbatą galėsite jau spalio pabaigoje:
Vilniuje - 2018-10-29 17:30 / 19:00 - Vyno klube, Stumbrų g. 15
Pajūryje - 2018-10-30 18:30 - Savitri Ashram, Kuršių takas 19A
Naujas blokas