Baltasis sausas
Aukščiausios kokybės vynas, priklausantis prestižinei „Smaragd“ kategorijai, žyminčiai Vachau regiono aukščiausią baltojo vyno lygį.
Vynas pasižymi itin kompleksiška aromatų gama, kurioje galima justi neprinokusias kriaušes, melonus, pankolius, smidrus, žaliąsias citrinas, geltonas slyvas, greipfrutus, baltuosius persikus ir net saldžius žirnelius. Tai vaisių ir žolelių derinys, kuris žada tikrą aromatinį nuotykį.
Vynas pilnas ir galingas, jame ryškiai atsiskleidžia traški rūgštis ir minerališkas citrusinių vaisių poskonis. Gaivus, dinamiškas ir energingas.
Šis vynas pagamintas iš vynuogių, auginamų išskirtiniame Vinothekfüllung vynuogyne ir brandintas didelėse ąžuolo statinėse, kas suteikia vynui ypatingą gylį ir kompleksiškumą.
„Smaragd“ – tai aukščiausios kokybės vynų klasifikacija Vachau regione, kurią gauna tik vynai su didžiausiu kompleksiškumu, koncentracija ir ilgaamžiškumu.
Vynas yra tikras pavyzdys, kaip stačių šlaitinių vynuogynų ir seno granitinio dirvožemio augimo sąlygos sukuria išskirtinį vyną, kuriuo galima mėgautis dešimtmečius.
Tiekti 10 - 12 ° C prie jūros gėrybių, vėžaigyvių, smidrų, riebių baltos žuvies patiekalų,rizoto riebesnių mikštųjų ožkos sūrių.
This has incredibly beautiful, exotic-fruit aromas. Although full-bodied, it also has a remarkable freshness that keeps it very concentrated, straight and precise. Then comes the extremely long and intense salty finish with great dried-herb complexity. Drinkable now but best from 2026.
Weingut Emmerich Knoll yra vienas žymiausių ir labiausiai gerbiamų vyno ūkių Austrijoje, įsikūręs prestižiniame Vachau regione – viename seniausių ir svarbiausių vyno gamybos regionų šalyje. Šis vyno ūkis garsėja ne tik savo ilgametėmis tradicijomis, bet ir išskirtine vyndarystės kokybe.
Vynuogynai ir gamyba
Weingut Emmerich Knoll vynuogynai auga terasiniuose šlaituose, kuriuose auginamos pasaulyje pripažintos 'Grüner Veltliner' ir 'Riesling' vynuogės. Vachau regiono unikalios klimato sąlygos: šiltos vasaros ir vėsūs vakarai, kartu su kalkingomis ir uolėtomis dirvožemio sąlygomis, sukuria idealias sąlygas šių veislių auginimui.
Vyno gamybos procesas šiuose ūkiuose remiasi ilgametėmis tradicijomis ir didelėmis žiniomis apie vynuogynų priežiūrą. Vyndarys laikosi natūralių auginimo metodikų, kad išgautų kiekvieno vynuogyno autentišką skonį, tuo pačiu užtikrina aukščiausią kokybės standartą.
Vynai ir klasifikacija
Weingut Emmerich Knoll gamina vienus geriausių Vachau regiono vynų, kurie dažniausiai žymimi 'Smaragd' etikete, kuri yra išskirtinė Vachau vyno klasifikacija. Šie vynai pasižymi ypatingu ilgaamžiškumu, skonio koncentracija ir kompleksiškumu, dažnai prilygdami aukščiausios kategorijos Burgundijos baltiesiems vynams.
'Grüner Veltliner' ir 'Riesling' vynai iš Emmerich Knoll vynuogynų yra subalansuoti, ryškios rūgšties, puikios vaisiškumo ir minerališkumo pusiausvyros, o jų skonio intensyvumas ir ilgaamžiškumas dažnai vertinami tarptautiniu mastu.
Vyno etiketės ir Šv. Urbonas
Weingut Emmerich Knoll vynų butelius puošia barokinė etiketė, kuri vaizduoja šv. Urboną, vyndarystės globėją. Tai simbolizuoja apie ūkyje saugomas vyndarystės tradicijas ir pagarbą senovės vyno gamybos metodams, kurie perduodami iš kartos į kartą.
Jau galite prisijungti prie savo asmeninės paskyros