Pasterizuoto karvės pieno sūris brandintas pusę metų specialiuose urvuose. Sūris išsiskiria savo švelniu, šiek tiek kreminiu sviesto skoniu, lengva medienos užuomena burnoje. Aromatuose jaučiamas grietinėlės, vaisių, bei subtilioss riešutų natos.
Sūriai „Reypenaer“ yra pelnę ne vieną apdovanojimą, tarp jų tris kartus „Supreme Champion“ tarptautinėje sūrių parodoje „Nantwich International Cheese Show“ Anglijoje. Be to, su jais dirba daugelis geriausių (žvaigždžių) restoranų.
Sudedamosios dalys: pasterizuotas karvės pienas (48% riebumo), druska, pieno rūgštis, šliužo fermentas, konservantas: natrio nitratas, dažiklis: anato norbiksinas.
Sudėtyje yra pieno ir jo produktų pėdsakų.
Energinė vertė (100g) : 1710 kJ / 407 kcal, riebalai 33,5 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 24,1 g, angliavandeniai < 1 g, iš kurių cukrus < 1 g, baltymai 26,4 g, druska 1,9 g.
Laikyti 4 - 8 laipsnių temperatūroje.
Wijngaard - šeimos verslas, turintis šimtametes tradicijas sūrių gamyboje. Šie sūriai išskirtiniai tuo, kad naudojamos tik visiškai natūralios medžiagos ir tik natūralios brandinimo sąlygos - kiekvienas sūris bręsta pagal natūralų gamtos temperatūrų kaitos ciklą. Sūriai išties garsėja visame pasaulyje išskirtinai ryškiais skoniais. Gaminti sūrius naudojamas tik vasaros pienas, mat šviežia žole šeriami gyvūnai duoda švelnesnį pieną, taip pat tokio pieno sūris geriau subręsta. Reypenaer sūriai brandinami daugiau nei šimtmetį skaičiuojančioje sūrio gamykloje. Bręsta nuo 1 iki 3 metų - toks brandinimas šiuos sūrius leidžia vadinti belaktoziais, kadangi laktozė suyra brendimo metu. Wyngaard sūriai, tuo tarpu, bręsta urvuose, sujungtuose su senąja sūrio gamykla. Sūriams leidžiama pabręsti, tuomet jie yra padengiami žolelėmis ar prieskoniais, kurių aromatais po truputį persismelkia sūriai - taip gaunami ryškaus, išskirtinio skonio gaminiai.