Baravykų ir baltųjų trumų užtepėlė - produktas, kurį labai lengvai derinti su daugeliu patiekalų: šviežiais makaronais, polenta, kepta mėsa ar žuvimi, daržovėmis (ypač bulvėmis).
Sudedamosios dalys: baravykai 58,5% (Boletus edulis and rel. group), ypač tyras alyvuogių aliejus, kvapiosios medžiagos, druska, baltieji trumai 0,5% (Tuber magnatum Pico).
Energinė vertė (100g): 984 kJ/239 kcal, riebalai 24 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 3,9 g, angliavandeniai 1,3 g, iš kurių cukrūs 0,6 g, skaidulų 3,2 g, baltymai 2,4 g, druska 0,44 g.
Laikyti vėsioje, sausoje vietoje. Saugoti nuo tiesioginių saulės spindulių, karščio. Atidarius laikyti šaldytuve ir suvartoti per 7 dienas.
Giuliano Tartufi kompanija gimė 1991 metais iš jauno Giuliano Martinelli pomėgio ir aistros – trumų medžioklės. Pirmiausia įsikūręs nedidelėje laboratorijoje Pietralungos mieste, ir iškart po to pradėdamas dalyvauti kai kuriose svarbiausiose šios verslo srities Italijoje parodose, taip įsitvirtina maisto produktų gamybos rinkoje. Dalintis aistra trumams – jų aukščiausio lygio produkcija, kulinarinėmis tradicijoms, savo krašto ypatumais visame pasaulyje - visada buvo ir bus G. Tartufi įmonės tikslas. Neatsitiktinai kompaniją reprezentuojantis grafinis elementas yra trumų žiedas – tikros, amžinos ir neišardomos meilės trumams simbolis.