Gėrimas daromas iš Vespaiolo baltojo vyno ir aromatinių žolelių bei prieskonių ekstraktų.
Intensyviai kvepia citrusiniais vaisiais, žolelėmis.
Burnoje svarus, saldus, harmoningas. Jaučiamas malonus karstelėjimas.
Rekomenduojame su toniku ir ledu, arba, tinkamai atvėsinus, mėgautis vienu.
1898m. šiaudinių skrybėlių gamintoją GioBattą aistra grapai privertė pasigaminti mažą distiliatorių ir eiti per pažįstamus vyndarius distiliuojant po vyno spaudimo likusią vynuogių masę. Šį jo hobį perėmė jo vaikai, vaikaičiai. Giobattos vaikaitis Jacopo Poli's šiandien gamina vieną iš geriausių Italijoje grapų. Įspūdingoje distiliarinėje laikomasi penkių pagrindinių principų. Pirma, naudojama tik šviežia ir sveika žaliava, jos atvežama vienai dienai ir tik toks kiekis, kokį gali perdirbti turima įranga. Antra, žaliava distiliuojama iškart, nelaikoma. Trečia, naudojami seniausi istoriniai distiliatoriai. Ketvirta, dirbama be perstojo ir aistringai. Penkta, gerbiamas produktas bei vartotojas. Šie principai padeda Jacopo Poli'o šeimai pagaminti nuostabaus gėlių, prieskonių, vaisių aromato ir švelnaus, elegantiško ar intensyvesnio, rupesnio skonio grapas bei likerius, kurie pripažįstami daugelyje pasaulio šalių, bei puikuojasi garsiausių restoranų meniu.