Baltasis sausas
Vynas daromas iš vynuogių užaugintų keliuose skirtinguose, 45 - 75 metų amžiaus, vynuogynuose. Šie vynuogynai auga kalvų viršūnėse, kurių dirvoje dominuoja molis.
Vynuogių sulčių fermentacijos procesas vyksta nerūdijančio plieno ir prancūziško ąžuolo statinėse. Naudojamos laukinės mielių kultūros. Pasibaigus fermentacijos procesui, vynai tose pačiose talpose brandinami 12 mėn.
Žalsvai gelsvo atspalvio vynas kvepia prisirpusiais geltonaisias vaisiais, migdolų riešutais bei akacijų, liepų žiedais. Burnoje juntami nokių obuolių, baltųjų persikų, sviestinių kepinių pagardintų marcipanais skoniai bei gaivi, citrusinių vaisių rūgštis.
André Bonhomme vyninę 1956 metais įkūrė Andre Bonhomme. Ūkis turi daug senų vynmedžių – dalis jų artėja link 100 metų amžiaus, kai kurie užsodinti dar 1923-aisiais. André Bonhomme ūkis laikomas vienu lyderiaujančių Vire-Clesse apeliacijoje, daug prisidėjęs prie šios kilmės vietos atsiradimo ir reikalavimų sugriežtinimo. Aukštos kokybės ąžuolo statinės, tinkamas vynuogių sunokimas ir griežti kokybės reikalavimai leidžia pagaminti vyną, kuris yra patrauklus ir elegantiškas būdamas jaunas, tačiau taip pat puikiai bręsta. Šis pranašumas būdingas tik keletui geriausių Vire-Clesse gamintojų. Tokios kokybės, elegancijos ir koncentracijos vynai iš šiauriau esančių Auksinio Šlaito (Cote d'Or) Burgundijos ūkių kainuoja ženkliai daugiau. Čia nuo seno vynuogynai auginami taikant ekologiškos vynuogininkystės metodus. Tokiu būdu siekiama ugdyti vynuogyno imunitetą ligoms, o ne tik nuo jų gelbėti.
Vyno stilius
André Bonhomme vynas yra grynas, minerališkas ir elegantiškas, atspindintis autentišką Makono regiono ‘Chardonnay’ išraišką.
Prestižiniai vynuogynai
André Bonhomme vynuogynai yra išsidėstę Vire-Clesse apeliacijoje, pasižyminčioje molingais ir kalkakmenio dirvožemiais. Senieji vynmedžiai yra pagrindinis kokybės garantas, suteikiantis vynams koncentracijos ir kompleksiškumo.
Brandinimas ir vartojimo laikotarpis
André Bonhomme vynai išsiskiria savo bręndimo potencialu. Nors jie yra patrauklūs ir elegantiški būdami jauni, jų tikrasis gylis ir kompleksiškumas atsiskleidžia po kelių metų brandinimo butelyje, leidžiančio tobulėti ir vystytis naujiems aromatams bei skoniams.