Putojantis sausas
Rinkitės Louis Roederer dėl nepralenkiamo įsipareigojimo kokybei, kylančio iš šampano namų Grand & Premier Cru vynuogynų, užtikrinančių išskirtines vynuoges ir nuoseklų, visame pasaulyje pripažintą namų stilių.
Aromatai ryškūs ir gaivūs, juntamos šviežių vaisių ir gudobelių natos. Kruopščiai atrinktų rezervinių vynų įtraukimas suteikia Louis Roederer šampanams būdingo kompleksiškumo ir apvalumo. Burnoje tai švelnus ir kompleksiškas šampanas, kuriame susipina obuolių ir kriaušių skoniai su gervuogių, aviečių ir vyšnių užuominomis.
Ši kolekcija pagrįsta kruopščiai atrinktomis vynuogėmis, augančiomis Šampanės regiono širdyje, akcentuojant tvarias auginimo praktikas visose La Rivière, La Montagne ir La Côte teritorijose.
Šis mišinys pagamintas iš 36 % „Pinot Noir“, 42 % „Chardonnay“ ir 22 % „Meunier“. Čia yra 10 % ąžuolo statinėse brandintų rezervinių vynų iš įvairių derliaus metų. Šampanas tris metus brandintas su mielėmis, o jo dozažas yra 8 g/l.
Tiekti 6-8 °C prie austrių, jūros gėrybių arba kaip aperityvą.
Louis Roederer šampano namai, įkurti 1776 metais Reimse, Prancūzijoje. Jie daugiau nei 240 metų kuria aukščiausios kokybės šampaną, vertinamą visame pasaulyje . Šie nepriklausomi šeimos valdomi namai išgarsėjo sukūrę legendinį „Cristal prestige cuvee“. Iki šių dienų įmonės valdymas išliko šeimos rankose. Šiuo metu ūkiui vadovauja septintos kartos atstovas Fredericas Rouzaud. „Louis Roederer“ išsiskiria tuo, jog didžiąją dalį savo šampanų gamina tik iš nuosavuose vynuogynuose užaugintų vynuogių, kurių didžioji dalis plyti prestižinėse Grand Cru teritorijose.
Unikalus Louis Roederer šampano stilius
Louis Roederer šampanai pasižymi elegancija, subtilumu, puikiu balansu ir brandos potencialu . Didelis dėmesys skiriamas aukščiausios kokybės vynuogėms iš nuosavų vynuogynų ir kruopščiam vyndarystės procesų įgyvendinimui .
Prestižiniai Louis Roederer vynuogynai
„Louis Roederer“ valdo įspūdingus 240 ha vynuogynų, kurių didžioji dalis yra Grand Cru ir Premier Cru teritorijose .
Nuosavi vynuogynai leidžia „Louis Roederer“ griežtai kontroliuoti vynuogių kokybę ir užtikrinti šampanų išskirtinumą .
Brandinimas ir geriausias vartojimo laikotarpis
„Louis Roederer“ šampanai yra brandinami ilgą laiką, taip suteikiant jiems daugiau kompleksiškumo ir subtilumo . Net ir bazinis „Brut Premier“ yra brandinamas kelerius metus. Vintažiniai ir prestižiniai „Cuvée“ šampanai, tokie kaip „Cristal“, brandinami dar ilgiau, įgaudami ypatingą gylį ir eleganciją . Šie šampanai pasižymi puikiu brandinimo potencialu.