Raudonasis sausas
2015 metų Château Marojallia – vynas, kurį tiesiog privalu paragauti. Sukurtas vizionieriaus ir tikro vyno maištininko Jean-Luc Thunevin (kartu su Muriel Andraud) mažame, išskirtiniame Philippe Porcherono ūkyje, šis vynas įkūnija aukštos kokybės vyno gamybos filosofiją ir yra siejamas su Thunevin „garažistų“ stiliumi.
Château Marojallia Margaux AOC 2015 aromatas yra išraiškingas, siūlantis žavingus juodųjų vyšnių ir mėlynių kvapus, su puikiai integruotais ąžuolo niuansais, kurie suteikia papildomo kompleksiškumo vaisiškiems vyno akcentams.
Burnoje atsiskleidžia vidutinio svarumo kūnas, aukšto lygio struktūra bei švelnūs taninai, kuriems subtilumo suteikia kreidiška tekstūra. Vyno poskonis ilgas ir švelnus.
Šis išskirtinis Margaux vynas kilęs iš mažo, kruopščiai prižiūrimo ūkio. Vyno gamybos komanda naudojasi Jean-Luc Thunevin – pagrindinės figūros šiuolaikiniame Bordo, žinomo dėl intensyvaus charakterio ir puikios kokybės vynų gamybos – patirtimi.
Vynas brandinamas nuo 18 iki 24 mėnesių 100 % naujose prancūziško ąžuolo statinėse.
Patiekimo temperatūra: 16-17°С Marojallia vynas dera su ant grotelių kepta mėsa, kepsniais, jautiena, paukštiena, ėriena, kepta su žolelėmis, jautiena, grybais, kietu sūriu.