Vasarinių trumų sviestas - klasikinis produktas, lengvai derinamas su daugeliu patiekalų. Dėl savo universalumo jis tinka bet kokiai virtuvei – tiek italų, tiek tarptautinei.
Sudedamosios dalys: sviestas 94% (pienas), vasariniai trumai 5% (Tuber aestivum Vitt.), kvapiosios medžiagos.
Eneginė vertė (100 g): 3201 kJ/779 kcal, riebalai 86,1g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 61,5g, angliavandeniai 0,5g, iš kurių cukrų 0g, baltymai 0,4g, druska 0,021g.
Laikyti vėsioje, sausoje vietoje. Saugoti nuo tiesioginių saulės spindulių, karščio.
Giuliano Tartufi kompanija gimė 1991 metais iš jauno Giuliano Martinelli pomėgio ir aistros – trumų medžioklės. Pirmiausia įsikūręs nedidelėje laboratorijoje Pietralungos mieste, ir iškart po to pradėdamas dalyvauti kai kuriose svarbiausiose šios verslo srities Italijoje parodose, taip įsitvirtina maisto produktų gamybos rinkoje. Dalintis aistra trumams – jų aukščiausio lygio produkcija, kulinarinėmis tradicijoms, savo krašto ypatumais visame pasaulyje - visada buvo ir bus G. Tartufi įmonės tikslas. Neatsitiktinai kompaniją reprezentuojantis grafinis elementas yra trumų žiedas – tikros, amžinos ir neišardomos meilės trumams simbolis.