Vaisių ir uogų p. saldus
Rankomis rinktų vyšnių sultys fermentuotos nerūdijančio plieno talpose, vėliau vynas brandintos su ąžuolu.
Tvirtos tekstūros, subalansuotas, pilnas ir sodrus.
Pateikti 8 – 10 °C prie paukštienos, desertų.
Gintaro Sino vyninė – tai viena žinomiausių Lietuvos vyno gamintojų, jau daugiau nei dešimtmetį kurianti natūralius uogų ir vaisių vynus, vertinamus dėl kokybės, skonio autentiškumo ir vietinės kilmės. Įsikūrusi Zarasų rajone, ši vyninė yra šeimos valdomas verslas, kurio filosofija – gaminti vyną taip, kaip gamindavo mūsų senoliai, tik su šiandienos meistriškumu ir žiniomis.
Gintaro Sino vynas gaminamas iš Lietuvoje augančių uogų ir vaisių, kruopščiai atrenkant žaliavas ir pasitelkiant tradicinius fermentacijos metodus: putojančius, sausus, p.saldžius, desertinius. Visi vynai riboto leidimo.