Baltasis
Vynas - ūkio ekologinės vyndarystės produktas, kuris brandinamas su mielėmis 2000 litrų ąžuolo statinėse, 700 metų senumo rūsiuose. Prinokusių vaisių, svarainių aromatas, aiškus laukinių žolelių skonis burnoje, gera struktūra, sūrstelėjęs, minerališkas. Obuolių, žaliosios arbatos, dūminis ilgas poskonis.
Patiekti 8-10 ° C prie paukštienos, žuvies, minkštų sūrių.
Tasted as a sample in late June 2017, the 2016 Riesling Zöbinger Heiligenstein 1ÖTW offers a clear, fresh, lovely, pure, precise and aromatic bouquet of bright ripe fruits (like pears!) intermixed with the vital and flinty minerality of the Heiligenstein terroir. The wine is vital and elegant on the palate, intense, long and aromatic but also fresh and vibrant like a jive. The finish is salty and piquant and combines ripeness and fruit intensity with finesse and freshness.
"Jurtschisch" vyninė įsikūrusi Austrijoje, Sonnhofo dvare, kurio rūsių istorija siekia XIV amžių. Čia ilgą laiką žemės ūkį vystė vienuoliai, kol 1868 metais Jurtschitschių šeima įsigijo šį dvarą ir pradėjo užsiimti vyndaryste. Šiandien „Jurtschitsch“ vynai garsėja neprilygstama ir pastovia kokybe. Jie pirmieji Kamptalio regione ėmė filtruoti ir patys pilstyti vyną į butelius, dar 1972 metais ėmėsi ekologinės vyndarystės ir daugelio kitų naujovių. Didžiąją dalį šeimos vynuogynų užima baltosios vynuogės, o svarbiausi vynai gaminami iš 'Gruner Veltliner' ir 'Riesling'. Šeima gamina ir populiarina atskirų vynuogynų vyną, siekdama pabrėžti dirvožemio ir mikroklimato įtaką vyno savybėms. „Jurtschitsch“ nuo 1987 metų gamina „GruVe“ vyną, kuriam kasmet sukuriama nauja etiketė.