Le Chocolat des Français juodojo ir pieniško šokolado pralinės saldainiai.
Atraskite tikrą prancūzišką saldainių meistrystę – šioje ryškiai iliustruotoje metalinėje dėžutėje slepiasi 15 prabangių rocher pralinės saldainių: 9 pieniško ir 6 juodojo šokolado.
Kiekvienas saldainis – tai mažas, rankų darbo skanėstas su tirpstančiu lazdynų riešutų pralinės įdaru, aplietu šilkiniu pienišku arba intensyvaus juodojo šokolado sluoksniu. Pagardinti traškiais migdolų gabaliukais. Be palmių aliejaus, be konservantų, tik natūralūs ingredientai ir autentiškas prancūziško šokolado skonis.
Tvirta, daugkartinio naudojimo metalinė dėžutė – atskiras meno kūrinys, iliustruotas talentingo kūrėjo. Ji ne tik saugo saldainius, bet vėliau tampa puikiu indeliu smulkiems daiktams ar skanėstams laikyti, todėl dovaną praturtina ir praktine, ir estetika verte.
Sudedamosios dalys: pieniškas šokoladas (min. 36 % kakavos), juodasis šokoladas (min. 65 % kakavos), pralinė (32 %)(lazdynų riešutai, cukrus), cukrus, kakavos masė, kakavos sviestas, nenugriebto pieno milteliai, migdolų riešutai, konditerinis sviestas, laktozė, kakavos milteliai, emulsiklis: lecitinas (ne GMO sojų), druska, natūralus vanilės aromatas.
Sudėtyje yra pieno ar jo produktų, lazdynų ir migdolų riešutų pėdsakų. Sudėtyje gali būti kitų riešutų, sezamų sėklų pėdsakų.
Energinė vertė (100g): 2362 kJ / 567 kcal, riebalai 37 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 15 g, angliavandeniai 49 g, iš kurių cukrų 45 g, baltymai 7,86 g, skaidulos 5 g, druska 0,14 g.
Le Chocolat des Français – šokoladas, kuris šypsosi
Kūrybos ir draugystės istorija
Kartą trys bičiuliai – Matthieu, Paul-Henri ir Vincent – turėjo beprotišką idėją: sukurti šokoladą, kuris būtų ne tik gardus, bet ir džiugintų sielą. Tokį, kuris priverstų nustebti, sukelti šypseną ir taptų mažu kasdieniu džiaugsmu. Taip gimė „Le Chocolat des Français“ – šokoladas, kuriame susilieja prancūziška meistrystė, menas ir vaikystės svajonė.
Kai skonis tampa menu
„Le Chocolat des Français“ sujungia dvi didžiausias kūrėjų aistras – meninę išraišką ir tikrą šokoladą. Kiekvienas gaminys kuriamas Prancūzijoje iš natūralių, dažnai ekologiškų ingredientų, be palmių aliejaus ar dirbtinių priedų. Visos plytelės, triufeliai ir džiovintų vaisių skanėstai kruopščiai pagaminti regioninėse manufaktūrose – Avinjone, Strasbūre, Marselyje ir Anžė apylinkėse.
Šis šokoladas išsiskiria ne tik skoniu. Kiekviena pakuotė – tai mažas meno kūrinys, sukurtas vieno iš daugiau nei 750 menininkų. Iliustracijos, komiksai, gatvės menas ar spaudos karikatūros – kiekviena plytelė pasakoja savo istoriją, kupiną spalvų, ironijos ir prancūziško žavesio.
Kokybė, kuria tiki net šefai
„Le Chocolat des Français“ nuo pat pradžių siekia aukščiausio meistriškumo, jokių kompromisų kokybei. Šis požiūris pelnė daugybę įvertinimų, tarp jų Great Taste, European Chocolate Awards ir Prix Épicure. Prekės ženklas bendradarbiauja su garsiausiais Prancūzijos virtuvės meistrais – Thierry Marx, Marc Veyrat, Pierre Augé ir kitais – kuriant unikalius, rafinuotus skonius.
Šokoladas su misija
Ši istorija – ne tik apie skanėstus, bet ir apie vertybes. 80 % produkcijos yra ekologiška, 100 % pakuočių – perdirbamos, o likučiai dovanojami „Les Restos du Cœur“ – organizacijai, padedančiai stokojantiems. Be to, šokoladų pakavimu rūpinasi socialinių dirbtuvių darbuotojai su negalia, taip suteikiant prasmę ir šilumą kiekvienam gaminiui.
Dovana, kuri džiugina visus pojūčius
Šiandien „Le Chocolat des Français“ šokoladas – tai tikras prancūziškos dvasios ambasadorius, kurį galima rasti visame pasaulyje – tuo tarpu ir mūsų parduotuvėse. Tai menas, skonis ir emocija viename – tobula dovana tiems, kurie tiki, kad grožis ir gerumas visada eina išvien.