Michel Cluizel pieniškas šokoladas and pagaliuko „Cacao Jungle“ su praline įdaru.
Šokolado pasaulis neturi amžiaus ribų – šie „Cacao Jungle“ šokaladai ant pagaliuko skirti tiek vaikams, tiek suaugusiems, vertinantiems tikrą šokolado skonį. Pagaminti iš kreminio pieniško šokolado su klasikiniu pralinės įdaru, jie džiugina švelniu saldumu ir sodriu šokolado aromatu.
Linksmo dizaino pakuotė su džiunglių gyvūnais kviečia vaikus atrasti smagią šokolado pažinimo kelionę – kiekvienoje pakuotėje slepiasi ne tik skanėstas, bet ir mažas galvosūkis. Puiki dovana ar saldi staigmena – vienas ledinukas, atsitiktinis gyvūnas ant pakuotės.
Sudedamosios dalys: cukrus, kakavos sviestas, nenugriebto pieno milteliai, kakava, migdolų ir lazdyno riešutai, emulsiklis (rapsų lecitinas), burbono vanilės ankštis.
Sudėtyje yra pieno, riešutų (lazdyno ir migdolų) pėdsakų. Gali būti gliuteno ir kiaušinių pėdsakų.
Energinė vertė (100g): 2412 kJ/577 kcal, riebalai 39 g, iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 21 g, angliavandeniai 47 g, iš kurių cukrų 45 g, baltymai 7 g, druska 0,17 g.
Laikyti sausoje, 16 - 18 ºC temperatūroje vietoje.
M.Cluizel - vienas gerbiamiausių šokolado gamintojų pasaulyje. Tik aukščiausios kokybės šokoladas, jokių kompromisų! Trečios kartos šokoladininkų valdomoje Prancūzijos „Cluizel“ šokolado gamykloje vyksta visas šokolado gamybos procesas nuo kakavos pupelių apdirbimo iki kakavos pastos ir šokolado plytelių, saldainių formavimo. 
Didžiausias šokolado meistrų uždavinys - kuo labiau išsaugoti kakavos natūralias skonines ir maistines savybes. Kad tai pasiektų Cluizel šokolado meistrai pupeles pradeda ruošti jau plantacijoje, kur jos vos nuskinamos plantacijoje paliekamos pirmajai fermentacijai, tuomet vėliau keliauja į Cluizel manufaktūrą, kur yra lėtai skrudinamos iki tobulos tekstūros. Skrudinimo etapas yra vienas svarbiausių norint atskleisti natūralias kakavos pupelės savybes.