Baltasis sausas
Vynas daromas iš atskiro „Ried Goldberg“ vynuogyno. Ypač mažas šių 70 metų senumo vynmedžių derlius ir nederlinga, akmenuota dirva apibūdina šį turtingą, galingą ir minerališką vyną. Vynas brandintas su mielių nuosėdomis. Abrikosų, persikų kauliukų, obuolių, citrusų aromatus vyne papildo gvazdikėlių natos. Vynas sodraus kūno, koncentruotas,ilgo kaulavaisių poskonio.
Brandinimo potencialas daugiau nei 20 metų.
Patiekti 8-10 °C temperatūros prie griliuje keptos žuvies, jūros gėrybių ar minkštųjų, baltojo pelėsio sūrių.
This has notes of apricots, peach pits, apple crumble and lemon curd. Hints of spicy clove. It’s medium- to full-bodied, focused and phenolic, with firm layers of stone fruit and a long and thoughtful finish. Drink or hold.