Raudonasis sausas
Šis Castillon Côtes de Bordeaux vynas pasižymi subtiliu profiliu ir yra idealus pirkinys kiekvienam vyno entuziastui.
Burnoje vynas atsiskleidžia per nokius uogų niuansus, jis gaivus, su puikiai išreikštais taninais, vidutinio svorio. Poskonis yra puikiai subalansuotas, paliekantis ilgai išliekančio poskonio įspūdį.
Šis išskirtinis vynas gaminamas 90 hektarų vynuogyne, esančiame pačioje apeliacijos širdyje. Vynmedžiai veši išskirtinai derlingame molingame kalkakmenio ir molio-dumblo dirvožemyje, o tai prisideda prie unikalios vyno charakteristikos.
Vyno gamybos procesas apima kruopštų požiūrį. Fermentacija vyksta medinėse ir betoninėse talpyklose, o ekstrahavimas atliekamas pneumatiniu būdu. Vynas brandinamas 32 dienas talpyklose, po to – statinėse su nuosėdomis.
Patiekti 16-18 °C temperatūros prie jautienos troškinių su daržovėmis /miško grybais, veršienos patiekalų.